Влада Росії займається просуванням тимчасово виконуючого обов'язки глави самопроголошеної "ДНР" Дениса Пушилина в її ватажки, так як він - покірна пішка радника Путіна Владислава Суркова.

Таку інформацію розповів екс-керівник бойовиків на Донбасі Ігор Стрільців, знайомий багатьом також за прізвищем Гиркин, в ефірі одного з каналів на YouTube.

Він уточнив, що те, що відбувається на Донбасі після смерті ватажка "ДНР" Олександра Захарченко виявилося тільки гірше після появи Пушилина.

"Ситуацію можна охарактеризувати однією фразою: "Ми вважали, що це дно, але Пушилин постукав знизу". Багато людей і справді вважали, що гірше Захарченко нікого немає. Я теж був близький до того, щоб так вважати, і не планую цього приховувати навіть після його смерті. Не будемо заглиблюватися в "чесноти" померлого, але реально я теж вважаю, що Пушилин постукав знизу. Людина, яка не просто шахрай, а шахрай-шахрай, абсолютно продажна повія", - сказав Гиркин.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Крім цього, він повідомив, що Пушилин законсервує тотальний контроль над усіма фінансовими потоками за Сурковим. Гиркин обізвав його агентом всіх спецслужб, у тому числі українських.

"Ні разу в житті не тримав в руках зброї, його ставлять, щоб контролювати Донецьк. Найгіршою фігури і придумати складно", - також додав екс-глава бойовиків.

Нагадаємо, раніше в мережу російські ЗМІ виклали ексклюзивне відео, на якому був записаний момент смерті ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченко. Відеозапис був вилучений з камер відеоспостереження.

Так, можна побачити, як Захарченко зі своїми озброєними бойовиками входить в кафе "Сепар" в Донецьку. Відразу ж після його входу туди лунає вибух і вилітають скла.

Уточнимо, що помер лідер бойовиків 31 серпня. 7 вересня на посаду ватажка "ДНР" поставили Дениса Пушилина.

Також СБУ раніше публікувала запис розмови на якому радник теперішнього ватажка "ДНР" Дениса Пушилина домовлявся з невідомими про повалення Олександра Захарченко. Відзначається, що переговори проходили в одному з ресторанів турецькій Анталії.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що Ігор Стрільців підтвердив реальність даних переговорів.

Крім того, Знай.UA стало відомо, що у "ДНР" показали відео допиту "вбивці" Захарченко.