Жахливі цифри стистики дитячої смертності на Донбасі глибоко шокували Україну. Стало відомо, що понад 100 дітей постраждали в результаті підриву мін.

Розмінування ведеться щодня, але неможливо знайти всі міни залишені ворогом. Діти є діти бігають, граються , забираються в місця куди дорослому не пройти і як сумний підсумок - смерть від міни, що розірвалася. Влада робить все можливе і неможливе, роботи ведуться щодня, але факт залишається фактом, 140 життів під загрозою або загублені назавжди.

За час війни на Донбасі постраждали понад 140 дітей. Про це повідомляє Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ в Twitter.

"З початку війни понад 140 дітей були вбиті або поранені в результаті підривів", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

І це ще не все. За самими мінімальними підрахунками міни продовжують загрожувати життю 220 тисяч дітей. Міни і боєприпаси знаходяться в зоні конфлікту східній частині України. Дістатися до них і провести операцію по розмінуванню залишається першочерговим завданням ВСУ. Не дамо нашим дітям померти. Врятувати за будь-яку ціну вцілілі життя майбутнього України, невже вони і так недостатньо натерпілися від війни, щоб жити в страху підриву.

"Знай.ua" також повідомляє на своїх сторінках: на улюбленому курорті українців згорів переповнений готель: десятки рятувальників не впоралися з вогнем. Про це повідомили в прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, пише в понеділок, 1 жовтня, УНІАН. Як повідомляється, 30 вересня у 05:04 надійшло повідомлення про пожежу в селищі Східниця в триповерховому дерев'яному житловому будинку, який використовувався як готель

"Знай.ua" раніше писав: не витримали? На Донбасі російські окупанти підірвали самі себе. Десять бойовиків на бронетехніці підірвалися на власному мінному полі. Про це повідомив Представник Міноборони Дмитро Гуцуляк, посилаючись на інформацію розвідки, пише online.ua.

"Знай.ua" повідомляє також: "Ватажком "ДНР" стане путінська повія", - Стрільців. Влада Росії займаються просуванням тимчасово виконуючого обов'язки глави самопроголошеної "ДНР" Дениса Пушилина в її ватажки, так як він - покірна пішак радника Путіна Владислава Суркова.