У вівторок, 2 жовтня, Петро Порошенко підписав важливий закон, який має на меті максимальний захист авторських прав в Україні.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це повідомляє прес-служба Президента.

Закон під назвою "Про внесення змін до ст. 5 Закону України "Про розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних" було підписано гарантом 2 жовтня зранку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще


"Закон має на меті вдосконалення процесу маркування примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних. Завдяки підвищенню прозорості процесу маркування правовласники зможуть ефективно контролювати процес видачі марок і вчасно протидіяти шахрайству та незаконному використанню цих захисних елементів", - пояснили у прес-службі Президента.

Нагадаємо, мережу сколихнула новина про те, що президент України під час телеефіру висловив подяку Путіну.

В рамках програми GPS на телеканалі CNN Порошенко подякував президенту РФ Путіну за те, що той зробив Україну більш європейською.

Журналіст Washington Post висловив ідею про те, що результатом агресії Путіна проти України стало об'єднання українців, на що Порошенко сказав, що може тільки підтвердити цю тезу.

"У 2013 році трансатлантичну інтеграцію України, вступ до НАТО підтримувало 16% українців. Зараз це більше 54%. Хто зробив це? Путін. У 2013 році європейську інтеграцію України, вступ до ЄС підтримувало 33% українців. Зараз 74% . Хто це зробив? Путін ", - зазначив Порошенко.

Порошенко додав: "Тому спасибі, пане Путін, за те, що зробили мою країну набагато більш європейською і набагато більш готовою захищати європейські цінності і трансатлантичні цінності. І ми абсолютно впевнені, що ми не повернемося в Російську імперію".

Петро Порошенко
Петро Порошенко


Як писав раніше Знай.ua, у понеділок, 1 жовтня, Президент України Петро Порошенко вручив гостю із Франції високу державну нагороду.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.


Також Знай.ua писав про те, що на 73-й сесії Генеральної Ассмблеи ООН, яка проходить у Нью-Йорку, український Президент Петро Порошенко переплутав двері та випадково зайшов до переговорної кімнати російських делегатів.