В Україні близько 20 мільйонів користувачів інтернету. І фахівці змогли визначити найпопулярніші сайти серед жителів нашої країни.

Лідерами по відвідуваності в Україні стали: Google, YouTube, Facebook, Olx та сервіс "Приватбанку".

Відомо, що до рейтингу увійшов портал ukr.net він посів 5-е місце. Детальніше можна побачити на інфографіці. Про це пишуть українські ЗМІ.

Ситуація в Україні практично не відрізняється від ситуації в європейських країнах. Де, як і в Україні, лідером по відвідуваності став пошуковик Google.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А от щодо "санкційних" ресурсів тут справи йдуть інакше. Російський пошуковик Yandex значно втратив популярність серед українців, що допомогло Google підвищити рейтинги. І такі сервіси, як Youtube і Facebook щодня нарощують аудиторію.

хлопчик за комп'ютером
хлопчик за комп'ютером

Однак, заблоковані російські ресурси все ще входять до десятки лідерів по відвідуваності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський оператор Verizon почав тестування першої в світі мережі інтернету нового покоління 5G. Тепер користувачі зможуть насолодитися неймовірною швидкістю передачі даних по бездротовій мережі.

Мережа 5G з'явилася в декількох районах Лос-Анджелесу, Х'юстону, Сакраменто та Індіанаполісу. Абоненти Verizon перші три місяці користуватимуться 5G безкоштовно, потім їм доведеться платити щомісяця до $70.

Варто нагадати, що у Великобританії у відкритий доступ в інтернет потрапили відомості про кількох міністрів. Причиною помилки стала вразливість у системі безпеки програми Консервативної партії. Така інформація стала відома від видання Sky News.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, у відкритому доступі були особисті дані та номери мобільних телефонів міністра фінансів Філіпа Хаммонда і колишнього глави МЗС Великобританії Бориса Джонсона.

Нагадаємо, путінські хакери народили небезпечний вірус.

Як повідомляв Знай.uа Apple поставила Ростелеком на місце.

Знай.uа писав, український інтернет-провайдер засвітився в роботі на "ДНР".