У четвер, 4 жовтня, в заголовках російських ЗМІ почало з'являтися ненависне окупантам гасло "Слава Україні!".

Найімовірніше, бойовики не змогли проігнорувати новину, що сьогодні Верховна Рада зробила ці слова офіційним привітанням співробітників Національної поліції і Збройних сил. У відповідь на "Слава Україні!" традиційно, а тепер вже і офіційно відповідають "Героям Слава!".

"За" проголосував 271 народний депутат.

Акція протесту на Грушевського

Марш протесту, через який перекрили вулицю Грушевського, "прикрасив" четвер. Сотні вчених вимагають, аби депутати нарешті зрозуміли, наскільки важливим є розвиток науки, і підняли співробітникам зарплати, а також оновили матеріальну базу.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, у столиці під будівлею КМДА зібралися на масовий мітинг під назвою "Київрада, годі спати!" десятки активістів. Вони протестують проти незаконного будівництва в районі Осокорків, на яке видала дозвіл і закриває очі місцева влада, як повідомляє спеціальний кореспондент "Знай.uа" з місця подій.

Присутні також не випадково принесли під КМДА будильники, музичні інструменти та інші атрибути – щоб створити такий символічний звук, щоб хоча б він нарешт "розбудив" чиновників і змусив їх вирішити ситуацію.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у середу, 3 жовтня, під час брифінгу глава МЗС України Павло Клімкін шокував українців статистичними даними, які стосуються теми громадянства. Павло Клімкін зазначив, що в Україні проживають "десятки тисяч" людей, які, крім українського, мають інші громадянства.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що останнім часом питання "нахабних забудовників", які зводять багатоповерхові будинки на території зелених зон міста, є чи не найбільш гострим у житті киян.