Відома українська співачка Катерина Бужинська розповіла про намагання зірвати її концерт у Львові.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що 3 жовтня прихильники співачки із купленими білетами зібрались поблизу входу до Львівського Державного цирку, де мав пройти концерт української співачки.

Проте після довготривалого очікування їх так і не впустили до концертної зали, адже організатори шоу не зробили всі належні платежі за оренду.

Аферисти- організатори не сплатили оренду приміщення Львівського Державного цирку та звукового та світового обладнання!В...

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще
Geplaatst door Катерина Бужинська op Woensdag 3 oktober 2018

Варто віддати належне співачці, яка вже перед самим виходом на сцену дізналась про величезні проблеми, які поставили виступ під питання. Зокрема, Катя Бужинська вийшла до людей і особисто пояснила всю ситуацію.

Крім того співачка звернулась до керівництва цирку з проханням впустити людей до залу, зазначивши, що візьме на себе всі організаційні питання. Через п'ять хвилин, як і пообіцяла Катерина, людей почали пускати в приміщення.

До слова співачка після всього пережитого вийшла на сцену та відіграла прекрасний концерт, тричі вийшовши на біс.

"Аферисти-організатори не сплатили оренду приміщення Львівського Державного цирку і звукового і світлового обладнання! У зв'язку з цим глядачів не пускали в зал. Моя команда і я були готові до виступу і останніми дізналися про існування цієї проблеми. Сказати, що це шок - нічого не сказати! Тому я вирішила вийти до людей і прояснити ситуацію! Слава Богу, концерт все ж відбувся! Але мені доведеться подати в суд на горе-організаторів .... колеги-артисти будьте уважні і обережні", - написала зірка в Facebook.

Разом з тим варто відзначити, що раніше усі чутки про те що популярний український актор, шоумен та співак Андрй Данилко назавжди прощається з образом Вєрки Сердючки, закінчує музичну кар'єру та йде зі сцени виявилися неправдою. Відповідну заяву Сердючка зробила на своїй офіційній сторінці в Instagram.

У посту було написано, що актор Андрій Данилко, якому належить образ Вєрки Сердючки, повернувся з відпустки і почуває себе пречудово.

"Хочемо спростувати поширену інформацію про те, що концерт VERKA SERDUCHKA & Band в Одесі 13 липня 2018 стане останнім в кар'єрі. Перефразовуючи класика, скажемо, що чутки про завершення кар'єри VERKA SERDUCHKA дуже перебільшені. Артист щойно повернувся з відпустки і перебуває у відмінній формі", - йдеться у пості.

Нагадаємо, скандальний Козловський після зриву концертів став поетом.

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода знайшла собі нове застосування.

Також "Знай.ua" писав, що Седокова протерла дзеркало голим задом.

Дорн скасував концерт у Одесі, де на вихідних активісти зірвали виступ Лободи