Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на Кіпр і відразу ж почала показувати пікантні фото. Так, артиска зробила селфі в дзеркалі, оголивши пружну п'яту точку в смугастому купальнику.

"Не буду робити вигляд ,що не знаю, як тобі подобається 😈", - підписала кадр Седокова. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні захоплювалися формами Анни, інші ж почали критикувати: "А потім бідкається...солідні дядьки і сприймають як шлюшку...не більше того.", "знаряддя праці", "Одна жопа тільки. Ну навіщо такі фотки кидати. Мама все таки. Дай приклад дітям.", "Скільки можна, 😡😡. Давайте вже голяка, і так все що можна вже показали.!!!!", "Ех ,Анька ...коли ти вже головою почнеш думати а не п...ой", "А потім плаче, чому чоловік дітей забирає.", "Знову пердак виставила😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.