Скандальні українські співачки, які вже давно перебралися в Росію і будують там кар'єру, несподівано з'явилися в Україні.

Про це стало відомо з соціальних мереж виконавиць, які після прибуття на батьківщину, відразу ж почали "кидатися" хэштегами "Україна", "Київ" і т. д.

Виявилося, що одіозні артистки не просто так приїхали додому. Світлана Лобода, Ані Лорак і Таїсія Повалій відіграли концерт у Києві, спеціально для одного з українських телеканалів.

Лобода опублікувала у своєму Instagram фото, під яким писала слова подяки всім, хто допоміг їй "побачити і почути один одного".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лорак же навпаки, підписувати знімки не стала. Скандальна співачка вирішила все потрібне сказати тегами. На опублікованій фотографії вона стоїть на тлі логотипу каналу в сукні з латексу.

Більшість користувачів були обурені нахабством Ані Лорак. У коментарях під знімками вони залишили безліч жорстких коментарів.

"Якщо б вона була гордістю країни, вона була б в Україні. І про неї говорили. А так це мочалка" "Ми, звичайно, вам раді, але таке відчуття, що ви приїхали на "чужину"" "Як тільки ваша популярність у Росії падає, ви їдете до нас, а вас тут вже ніхто не пам'ятає" писали в коментарях

Таїсія Повалій вирішила одним фото не обмежуватися. Зірка виклала відразу кілька відео в різних образах, які привезла для виступу на концерті.

Коментатори не лінувалися:

"Ви виглядаєте, як розпещена лялька з натягнутою посмішкою в дизайнерському платті. Упустили свій статус" Україна вас давно викреслила з пам'яті" "П'яна і розгубила харизму. Повертайтеся назад!"

Нагадаємо, Ані Лорак з попкорном показала рот Буратіно.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтеру".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.