Співачка Світлана Лобода і її дочка Євангеліна були запрошені на день народження Лізи і Гаррі Галкиних. При цьому маленька Єва виконала танець, який по запалу не поступається яскравим виступам матері.

Нагадаємо, дітям Алли і Максима виповнилося п'ять років. В честь цього на Рубльовці було організовано вражаюче свято: з аніматорами, зірками і навіть величезними ляльками динозаврів.

Привітати Лізу і Гаррі приїхали Жасмин, Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв, Олександр Ревва та інші.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Приїхала і українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії. Раніше між артистами зав'язалася дружба, Пугачова навіть відвідувала концерти Лободи і позитивно відгукувалася про її творчість.

На торжестві Євангеліна грала з дітьми інших зірок і виконала запальний танець. Шанувальники відзначили, що дівчинка не поступається за пластичності своєї знаменитої матері.

"З Днем народження, Гаррі і Ліза! Ми були щасливі розділити з вами цей вечір. Єва спить без задніх ніг. Перед сном сказала: "Мамо, ось це було кайфове свято!" Солодкі малюки, нехай вас береже небо!", – підписала відео зі свята Світлана Лобода.

Раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість показала чорно-білий знімок зі старшою донькою Євангеліною. Так, артистка відзначила, що вони з малятком дуже схожі.

"Моя я", - трепетно підписала кадр Лобода. Фолловери взялися коментувати побачене: "Сонечко", "Боже мій", "мамина дівчинка", "Які ж прекрасні. Обожнюю Ваші з Євою спільні фотографії, Які крихти. Дуже ніжне фото", "Янголята улюблені", "Господи, ну які ж зайчика", "Як схожі", "Мама вдома".

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів грандіозний скандал з Галкіним і спермою Кіркорова.

Також "Знай.ua" писав, що колишня дружина Кузьміна відкрила таємницю стосунків з Пугачовою.