Фрагмент прольоту залізничної частини Кримського мосту, що знаходиться в процесі будівництва, впав у воду.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, керівник однієї з компаній, яка займається будівництвом скандального Кримського мосту розповів, що НП сталася в результаті технічної несправності однієї з домкратних систем.

Повідомляється, що в результаті інциденту ніхто з будівельників не постраждав.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що Кримський міст, який Путін називає своєю гордістю, приносить йому одні розчарування, адже з моменту відкриття він все більше славиться своєю непридатністю.

Автомобільний потік на Керченському мосту, що з'єднує анексований Крим з материковою частиною Росії, впав майже вдвічі. Це визнали самі окупанти, навівши відповідну статистику.

Так, російські ЗМІ повідомляють, що у вересні, порівняно із серпнем цього року, рух автомобілів зменшився наполовину. Про це говорять цифри, які наводять видання.

Зазначається, що за перший місяць осені мостом нібито проїхало майже 500 тисяч транспортних засобів, тоді як у серпні – 845 тисяч автомобілів.

Якщо вірити статистиці, яку наводять окупанти, то у вересні 2018 року по Кримському мосту проїхало 484 274 транспортних засоби в обидва боки. Загалом із моменту відкриття руху новою трасою через Керченську протоку нібито скористалися понад 2,772 мільйонів автомобілістів. Також російські окупанти зазначили, що за добу по Кримському мосту нібито проїжджає 16 тисяч автомобілів.

Різке скорочення руху через Керченську протоку окупанти пояснили завершенням курортного сезону в анексованому Криму. Такі заяви виглядають досить кумедно, адже в розпал літа і сезону відпусток люди не поспішали вирушати в подорож на півострів з допомогою моста.

Крім того варто додати, що раніше підконтрольний Кремлю так званий "глава Ради міністрів" Криму Сергій Аксьонов подав позов до Касаційного адмінсуду України. Він має на меті скасувати рішення президента України Петра Порошенка про введення санкцій проти нього.

Відповідну заяву було зареєстровано на офіційному сайті суду 19 вересня.

У заяві йдеться, що Аксьонов та його адвокат вимагають, щоб суд визнав протиправним указ президента України від 14 травня 2018 року №126/2018.

Відповідачами у справі виступають президент Петро Порошенко і Рана нацбезпеки і оборони. Третья сторона у справі - Служба безпеки України, Національний банк та Кабінет міністрів.

Нагадаємо, окупанти у стилі "совка" пустили транспорт по Кримському мосту.

Як повідомляв "Знай.ua", кримчанам заборонили читати про віллу Кисельова.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти в Криму крали воду з України.

Аварія на Кримському мосту.