Український режисер, який став в'язнем Кремля Олег Сенцов і оголосив безстрокове голодування, змушений перервати його після 145 днів. Про це він особисто написав у листі.

Активіст припиняє голодування з 6 жовтня. Причиною стали патологічні зміни у внутрішніх органах. Його будуть примусово годувати.

"У зв'язку з критичним станом мого здоров'я, а також почавшимися патологічними змінами у внутрішніх органах, найближчим часом до мене заплановано застосування примусового харчування. Моя думка при цьому вже не враховується. Нібито я вже не в змозі адекватно оцінювати рівень здоров'я і небезпеки, що йому загрожує. Насильницьке годування буде проводитися в рамках реанімаційних заходів щодо порятунку життя пацієнта. У даних умовах я змушений припинити своє голодування із завтрашнього дня, тобто з 6.10.18. 145 днів боротьби, мінус 20 кг ваги, плюс надірваний організм, але мета так і не досягнута. Я вдячний всім, хто підтримував мене, і прошу вибачення у тих, кого я підвів… Слава Україні! Олег Сенцов. 5.10.18", - сказано в листі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше те, що Олег Сенцов припиняє голодування, підтвердив його адвокат Дмитро Дінзе. Він зазначив місцевому виданню, що режисер припинить голодування в суботу, 6 жовтня.

"У Олега почала розпадатися печінка, нирки вже настільки забиті, що вони практично не функціонують. Почалися великі проблеми з кишечником і шлунком. Також у нього почалася ішемія серця", – сказав юридичний захисник в'язня Кремля.

Нагадаємо, адвокат розповів, чому насправді Сенцов припинив голодування. Адвокат розповів, як Сенцова змусили припинити голодування.

Як повідомляв "Знай. ua", Денисова вимагає зустрічі з політв'язнем. Людмила Денисова закликала РФ зберегти життя українця.

"Знай. ua" писав, що росіяни заплуталися в своєму брехня про голодування Сенцова.

Олег Сенцов сообщил, что прекратит голодовку 6 октября

Адвокат Дмитрий Динзе о состоянии Сенцова: "У Олега начала распадаться печень, почки уже настолько забиты, что они практически не функционируют. Начались большие проблемы с кишечником и желудком. Также у него началась ишемия сердца. Сказали, что если он не будет с нее уходить (и дали до конца недели, насколько я понял)... если бы он не ушел с голодовки, то, соответственно, они бы сделали из него овоща. Прикованному к кровати, с трубкой там в носу, я не знаю, как бы они ее вставили для того, чтобы осуществлять это принудительное кормление. Естественно, он не хотел уходить с голодовки. Это вынужденная мера". Также Динзе сообщил, что Сенцов не знает, сможет ли он выйти из голодовки, потому что российские врачи сказали ему, что "в его внутренних органах начались необратимые процессы"

Geplaatst door Крым Реалии op Vrijdag 5 oktober 2018