Омбудсмен заявила, що Олег Сенцов припинив голодування. Станом на 5 жовтня, український режисер і політв'язень Кремля голодує 145 днів. Про це Людмила Денисова написала в Facebook.

"Олег Сенцов припинив голодування. Це означає, що він у критичному стані, практично за межею", - пише омбудсмен.

Олег Сенцов припинив голодування. Це означає, що він у критичному стані, практично за межею. В РФ виключно словесно,...

Geplaatst door Людмила Денісова op Vrijdag 5 oktober 2018

Раніше про те, що Сенцов припинив голодування, вранці, 5 жовтня, повідомила Федеральна служба виконання покарань Росії. Проте підтвердження цієї інформації на даний момент від сестри Сенцова Наталії Каплан або його адвоката Дмитра Дінзе, який зустрічався з ним вдень 5 жовтня, поки що не надходило.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Людмила Денисова закликала РФ зберегти життя українця і зажадала, щоб йому надали кращих незалежних медичних фахівців, які проведуть йому повне медичне обстеження. Крім того, вона вимагає зустрічі з Сенцовим, щоб особисто переконатися, що його життю нічого не загрожує і готова хоч сьогодні виїхати в колонію в Лабитнанги.

Омбудсмен пояснила, що вихід і голодування ще більш складний і страшний, ніж саме голодування. Денісова підкреслила, що Сенцову потрібна допомога фахівців-дієтологів, які розроблять схему виходу з голодування.

Раніше повідомлялося, що незаконно засуджений в Росії український режисер Олег Сенцов припинив голодування після 145 днів. Про це повідомляє російський "Інтерфакс".

"Кращі дієтологи Москви розробили для нього спеціальну дієту для виведення її з голодування", — сказав заступник директора ФСВП Валерій Максименко.

Адвокати Сенцова поки повідомлення ФСВП про припинення голодування не прокоментували.

Нагадаємо, Олег Сенцов припинив голодування. Адвокати Сенцова поки повідомлення ФСВП про припинення голодування не прокоментували.

Як повідомляв "Знай. ua", Європейський суд отримав заяву Сенцова проти Росії. Росії запропонували представити свої зауваження щодо цього позову.

"Знай. ua" писав, що адвокат Сенцова пояснив, чому Путін дав задню. Стан українського політв'язня Олега Сенцова погіршується з кожним днем все більше.