У мережі показали, як виглядають звичайні вулиці, набережна і парк в окупованому кримському Симферополі. Відповідні фото з постом опублікувала в Twitter RoksolanaToday&Крим.

‏Так, на вулицях міста знову видніються гори сміття. Помітно, що масштабні проблеми з сміттям, які почалися в Сімферополі ще в травні, все ще актуальні. Тоді жителі масово публікували в соціальних мережах фото переповнених сміттєвих баків.

У серпні місцева "влада" визнала, що ситуація зі сміттям залишається важкою, а вся справа в нестачі техніки та постійний вихід її з ладу. На свіжих фото помітно, що ліквідувати проблему все ще не вистачає ресурсів.

Також вразила зовнішнім виглядом набережна міста. На знімках помітні поламані перила, від яких часом залишилися одні кілочки.

Особливо блогера вразив ландщафтный дизайн Гагарінського парку, де замість квіткової клумби вирішили насипати купу каміння. Чому б і ні.

Крім того, після наведення "порядку" на набережній залишилися лише огризки від раніше зелених квітучих кущів.

Раніше повідомлялося, що уряд Росії запустило в окупованому Сімферополі у Криму пріоритетний проект "Формування комфортної міського середовища". І програма повністю розчарувала місцевих жителів.

Про це повідомили представники Загальноросійського народного фронту.

Такі висновки вони зробили після того, як провели спільний рейд з співробітниками Мінжкг Криму і міською адміністрацією.
Вся комісія прогулялася по дворах, де раніше велися будівельні роботи.

Нагадаємо, кримчани в окупації завили від навали росіян. Кримчан висловилися про заробітчан на півострів росіян, виплеснувши весь негатив.

Як повідомляв "Знай. ua", путінські нелюди перетворили кримських дітей до пенсіонерів. "Діти не тільки не посміхаються, а якісь прибиті".

"Знай. ua" писав, що у мережі показали "впорядковані" двори Сімферополя. Ремонт дворів Сімферополя не додав вуличками міста затишку та безпеки.