НБУ
НБУ

Нацбанк підготував сюрприз для українців

У зв'язку з нововведеннями українського законодавства набула чинності постанова Національного банку України, яке змінює порядок міжбанківських переказів коштів у національній валюті. В Нацбанку скасували обов'язкове використання печаток на документах, які подаються банком для відкриття і ведення кореспондентського рахунку, у тому числі в НБУ.

Пенсіонери в Україні
Пенсіонери в Україні

Мінімалка та пенсії у 2019-му: у Гройсмана осоромились мізерними цифрами

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Незважаючи на негативні очікування щодо бюджету на 2019 рік, в уряді заспокоїли українців. днями у Міністерстві фінансів повідомили, що проект бюджету на 2019 рік передбачає достатній обсяг коштів для зарплат і пенсій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінфіну.

Мінне поле
Мінне поле

Живим не вибратися: Міноборони склали карту найнебезпечніших місць Донбасу

Міноборони України за сприяння неурядової організації The HALO Trust розробило інформаційну карту територій, які забруднені мінами і вибухонебезпечними залишками війни. Карта розміщена на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України.

українські заробітчани
українські заробітчани

Робота в Європі: проблеми українських заробітчан покладуть на плечі Клімкіна

Створення нового міністерства в Україні може ускладнити співпрацю з міністерствами інших країн. Таку думку висловив глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Так, за його словами, створення нового профільного міністерства, яке буде займатися питаннями трудової міграції, чи принесе серйозні зміни.

Дитина в лікарні
Дитина в лікарні

Масове отруєння в дитячому садку: кількість постраждалих зростає з кожним днем

У Хмельницькій області зросла кількість госпіталізованих з харчовим отруєнням у дитячому садку міста Нетішин до 36 людей. Зараз на лікарняних ліжках перебуває 29 дітей та 7 дорослих. Про це повідомляють в Національній поліції України.