У понеділок, 8 жовтня, в мережі показали відео операції Збройних сил України на окупованому російськими терористами Донбасі, під час якої було знищено важку техніку бойовиків "ДНР".

Відповідні кадри операції опублікував волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У своєму пості активіст уточнив, що відео знято на одному з передових ділянок операції Об'єднаних сил у Донецькій області.

"Через систематичні обстріли з боку противника, на допомогу ЗСУ прийшла небесна канцелярія. Це як раз ті самі "хай хоч каміння з неба". Просили, будь ласка - отримайте. Не дарма ми забезпечуємо армію планшетами зі спеціальними програмами для точного вогню у відповідь. Все при ділі", - підписав відео Мисягін.

Попередження: на відео присутня нецензурна лексика

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

На одном из передовых участков операции ОС в Донецкой области, из-за систематических обстрелов со стороны противника, на помощь ВСУ пришла небесная канцелярия. Это как раз те самые "да хоть камни с неба". Просили, пожалуйста - получите. Не зря мы обеспечиваем армию планшетами с специальными программами для точного ответного огня. Все при деле. Спасибо всем кто помогает! Видео 18+ https://youtu.be/9qmEavO0mhM

Geplaatst door Юрий Мысягин op Maandag 8 oktober 2018

Раніше в мережі опублікували ексклюзивні кадри нової військової вантажівки, яку буде передано на потреби ЗСУ вже в найближчому часі. Зараз вже відомо, що новий автомобіль було розроблено і складено на Бориспільському автозаводі. У свою чергу експерти відзначають, що нова вантажівка замінить в українській армії застарілу вантажівку Газ-66.

Крім того, наголошується, що Tata LPTA 713 TC з колісною формулою 4х4 побудована на базі індійської Tata LPT 713. Однак українська вантажівка помітно відрізняється від свого індійського "родича".

Нагадаємо, на Донбасі в зоні проведення ООС за минулу добу, 7 жовтня, путінські бойовики з раннього ранку до пізнього вечора вісім разів порушили так званий "режим тиші". На щастя, втрат серед українських захисників немає.

Як повідомляв портал Знай.uа, вдова загиблого в Донецькій області українського військового подала позов до суду Хмельницького. Так жінка вимагає стягнути з Російської Федерації 180 тисяч євро (5,9 млн гривень).

Також портал Знай.uа писав, що днями одіозний чорношкірий бойовик "ДНР" Айо Бенесс опублікував скандальне відео зі зверненням до жителів окупованого Донбасу.