У березні 2017 року у Києві прогриміло гучне вбивство - у центрі столиці було здійснено замах на екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова.

Денис Вороненков
Денис Вороненков

Однак днями спливли цікаві подробиці злочину та особистого життя вдови Вороненкова - оперної співачки Марії Максакової, пише Рoliteka.

Невдовзі після смерті Вороненкова Марія закохалася. Журналісти повідомляють, що ще в середині липня цього року жінка вийшла заміж за чоловіка на ім’я Далхат Халаєв.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Артистка одразу ж переписала на чоловіка свою квартиру на Краснопресненській набережній у Москві, однак ця подія відзначилась неймовірним скандалом. Новоспечений чоловік вирішив продати нерухомість без дозволу співачки. Тоді Марія подала на кривдника до суду: вона має намір повернути продану квартиру.

Наразі чоловік співачки зник, а у судових приставів за ним числиться борг у розмірі понад 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за штрафи.

Російські юристи проаналізували цю ситуацію і розповіли про "підводні камені" афери.

Так стало відомо, що юрист Еліна Мазур вважає, що була проведена операція з нерухомістю, а шлюб Марії був фіктивним. На думку фахівця, таємно вийти заміж співачці довелося, щоб повернути борги загиблого Дениса Вороненкова.

Більш того, юрист припускає, що Вороненков насправді живий, а його смерть було інсценовано.

"Вони з чоловіком всю країну натягнули. Залишили тут боргів, з якими за мільйон років не розплатитися. Я вважаю, що він живий. Величезна кількість людей так вважає", – наголосила юрист.

Спостережливі ЗМІ також додають, що вдову убитого в Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова Марію Максакову останнім часом стали часто бачити в компанії відомого бізнесмена Олександра Сусленського.

Нагадаємо, вдова вбитого в Києві колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова Марія Максакова, таємно вийшла заміж. Про це повідомляє одне з російських ЗМІ.

Марія Максакова
Марія Максакова


Як писав раніше Знай.ua, Шевченківський суд Києва на 2 місяці продовжив арешт підозрюваним у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Денис Вороненков
Денис Вороненков

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.


Також Знай.ua писав про те, що слідчий комітет РФ відзвітував про те, що передав до суду справу вбитого в Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.