Софія Київська

Софія Київська
Софія Київська

Священики назвали храм, в якому обиратимуть голову Єдиної Помісної Української Церкви

В УПЦ Київського патріархату сподіваються, що обрати голову Єдиної Помісної Української Церкви вдасться до кінця листопада поточного року. Обрати Предстоятеля Єдиної Помісної УПЦ повинні на Надзвичайному всеукраїнському церковному соборі за участю архієреїв УПЦ КП, УАПЦ та УПЦ МП, які звернулися до Вселенського Патріарха з проханням про Томос. Вже з'явилося запрошення на цей Собор.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Порошенко ввів у дію засекречене рішення про невідкладний захист морів

З 12 жовтня вступило у дію часткове засекречене рішення Ради національної безпеки і оборони про захист національних інтересів України в Чорному та Азовському морі. Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про те, які заходи здійснюватимуться для захисту національних інтересів на півдні і сході України в Чорному та Азовському морях і в Керченській протоці. Про це повідомляє прес-служба адміністрації президента.

нардепи
нардепи

За наші з вами гроші: українцям назвали справжні зарплати нардепів

Заробітна плата і виплати щорічної відпустки для голів фракцій нинішнього скликання парламенту склали десятки тисяч гривень. Про це йдеться у відповіді апарату Ради на запит журналістів. Зараз вже відомо, що найбільші виплати отримали керівник фракції "Всеукраїнське об’єднання Батьківщина" Юлія Тимошенко – 39 777 гривень.

курс валют
курс валют

Курс валют на 13 жовтня: долар і євро відправили гривню у "відпустку"

Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні та понеділок, 13-15 жовтня. Так, курс долара порівняно з показниками у п'ятницю, 12 жовтня, трохи впав в ціні і тепер становить 27,92 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

осінь
осінь

Скористайтесь нагодою: погода подарує тиждень блаженства

У ці вихідні і ще тиждень жовтень порадує українців останнім теплом у цьому році. В Україні буде сонячно і без опадів, лише вранці слід бути обережними на дорогах через тумани. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Прогноз синоптиків, протягом тижня денна температура складе 14-22 градуси.