Для київських водіїв з'явилися неприємні і в той же час радісні новини. Резонанс викликали раптові ремонтні роботи, які пройдуть в темний час доби 15 жовтня, на мосту Патона.

Столична влада вирішила на мосту закрити рух транспорту. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Київавтодору.

"15 жовтня з 00.00 до 06.00 заплановано виконання ремонтних робіт по посиленню поперечних балок опори № 1 мосту ім. Е. А. Патона. У зв'язку з цим буде закрито рух транспорту по мосту в обох напрямках", – йдеться у повідомленні комунальної корпорації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київрада затвердила перелік ділянок доріг, на яких дозволяється їздити швидше. Так на окремих вулицях столичним водіям можна набирати швидкість до 80 кілометрів на годину. Про це інформує прес-служба Київради, яка затвердила відповідне рішення і оголосила список вулиць, на яких діятимуть нові правила.

Так, в період з 1 квітня по 1 листопада набудуть чинності оновлені вимоги до правил дорожнього руху, згідно з якими швидкість руху транспорту в населених пунктах знижена з 60 км/год до 50 км/год. Однак, враховуючи важливість забезпечення належних умов для життєдіяльності Києва, виникає необхідність збільшити дозволену швидкість руху на окремих ділянках.

Варто нагадати, що в Російській Федерації, яка любить хвалитися своїми "потужними" мостами, абсолютно "випадково" на Транссибірську магістраль впав шляхопровід.

Варто зазначити, що за кілька секунд до катастрофи під мостом проїхав поїзд. Одне з російських видань в Twitter повідомило, що інцидент стався вранці у Свободному, третьому за величиною місті Амурської області. Місцеві рятувальники заявляють, що обрушилися два прольоти по Михайло-Чесноковской вулиці.

Нагадаємо, на Прикарпатті переповнений автобус потрапив в смертельну ДТП: фото не для слабкодухих.

Як повідомляв Знай.uа по-старому вже не працює: нові штрафи змусять українців відмовитися від "євроблях".

Знай.uа писав, залізне місиво посеред Києва: п'яний коп влаштував жахливу ДТП.