Українське ТБ по-новому: що зміниться

У Нацраді анонсували про штрафи, які виписуватимуть порушникам нового закону про мовні квоти. Як відомо, він має на увазі присутність не менше 75% українського контенту в ЗМІ. Сам закон набув чинності ще в 2017 році, але українським телеканалам дали час для того, щоб перебудуватися на новий формат.

пенсії в Україні
пенсії в Україні

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Новий порядок: українці побачать довгоочікувані пенсії, але не всі

Мінсоцполітики подарувала українцям надію на нормальну виплату пенсій. Відомо, що на даний момент відпрацьовується механізм видачі пенсійних виплати тим українцям, які живуть на окупованих територіях.

Патріарх РПЦ Кирило
Патріарх РПЦ Кирило

Московські попи заборонили молитися за Варфоломія

У п'ятницю, 12 жовтня Синод Російської православної церкви прийняв шокуюче рішення. Російська православна церква де-факто розірвала єдність з Константинопольським патріархатом. Так в храмах Московського патріархату призупинять молитовне поминання Константинопольського патріарха Варфоломія.

Оренда житла
Оренда житла

Суд заборонив українцям виселяти квартирантів

Верховний суд України постановив, що власник не може розірвати договір оренди житла, укладений на невизначений строк, і виселити квартирантів, якщо має у власності ще одне житло. Постанову Верховного суду оприлюднено в ЄРСР.

Обмін валют
Обмін валют

Післясвятковий курс долара здивує українців

Впродовж останнього тижня вдалося зміцнити гривню. Незважаючи на всі побоювання експертів з приводу масової скупки валюти, долара не вдалося утримати свій курс. За тиждень він впав з 28,09/28,12 до 27,94/27,97 гривень. Про це повідомили на сайті Мінфіну. Як повідомляють експерти, головною причиною падіння курсу можна вважати зростання надходжень і продажу валюти від металургів і аграріїв. Також на ситуацію вплинув той факт, що більшість банків просто не мали ресурсів для активного скуповування валюти.