Зважаючи на те, що більшість українців не мають змоги придбати нове авто, єдиний вихід - купити дешеве але на єврономерах.

Сьогодні більш-менш "вигідною" покупкою українці вважають автомобіль з Литви, яка перетворилася в найбільших хаб з купівлі-продажу машин. Саме для таких клієнтів в мережі публікують актуальні ціни на найбільш популярні моделі автомобілів, - пише "Сегодня".

Так, цього року найпопулярнішими модеями, які пригнали з європейської крани стали BMW, Chevrolet Cruze, Skoda Octavia, Peugeot, Ford Focus, Volkswagen Passat.

Ціна питання

Приміром, за великий і стильний седан BMW 525 (2001 року) просять 1 900 євро, а за новішу автівка (2005 рік) - з дволітровим двигуном BMW 3-Series просять 4 300 євро.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Седан Chevrolet Cruze 2009 року коштує 3 800 євро. За 3 тис. пропонують Skoda Octavia A5 2005 року випуску.

Для практичних – універсал Peugeot 407 SW 2007 року за 2 650 євро або Ford Focus 2012 року майже за 6 000 євро.

А самі господарські автомобілісти звернуть увагу на Volkswagen Passat Variant 2008 року за 4,5 тисячі у європейській валюті.

Українські правоохоронці отримали доступ до литовських баз даних

Литовські колеги поділились з нашими копами доступом до до бази даних, яка допоможе митникам скоротити ввезення до України автомобілів з європейською реєстрацією.

євробляхи

Нагадаємо, Кабінет міністрів України роз'яснив ситуацію навколо власників євроблях, які хочуть отримати субсидію.

Як повідомляв раніше Знай.ua, фахівці дали кілька порад, як обрати підходяще нове авто та ще й "вибити" собі знижку.

Також Знай.ua писав, що тепер українські дороги оснащені приладами для вимірювання швидкості. Тепер водії, які систематично порушують правила ПДР не уникнуть покарання.

Дивіться: Нові правила для власників євроблях. Чого чекати у найближчому майбутньому