Виконуючий обов'язки глави так званої "ДНР" Денис Пушилін Денис Володимирович служив у Нацгвардії України.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав активіст, журналіст Іван Жеведь, публікуючи фото.

Зокрема, користувачі показав на фото сержанта НГУ, який був заступником командира взводу Дениса Пушиліна.

Варто відзначити, що у мережі відразу ж почали обговорювати даний факт та дійшли до висновку, що Пушилін служив у "старій" Нацгвардії, яку розформували ще у 1999 році.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Очевидно, що Пушилін Денис Володимирович потрапив в останній гвардійський заклик 1999 року, (НГУ знищив Своїм злочинним наказом Кучма, восени того ж року), а на ДМБ йшов уже з Внутрішніх Військ МВС", - йдеться в одному з коментарів.

Разом з тим варто відзначити, що раніше Україна зможе вступити у НАТО лише після того, як реалізує демократичні реформи.

Про це заявив спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер, виступаючи на семінарі в атлантичній раді у Вашингтоні.

Зокрема, він відзначив, що для початку процедури входження України до альянсу необхідно якнайшвидше провести всі демократичні реформи та викорінити корупцію на всіх рівнях. Саме після таких кроків Україну можуть запросити до НАТО.

Волкер також відзначив, що Україна повинна перестати бути для НАТО тягарем. Також Волкер додав, що сам факт окупації частини України Росією, не може стати перепоною для вступу до альянсу.

Більше того він наголосив, що найбільше євроатлантичному прагненні України перешкоджає Кремль, який вважає, що може вирішувати долю українців.

"Країни Заходу, в тому числі і США, дотримуються протилежної точки зору. Ми вважаємо, що країна має вирішувати сама за себе. А ми можемо лише прийти на допомогу і підтримати в реалізації задуманого. І ми хочемо, щоби Україна йшла таким шляхом", – сказав спецпредставник Держдепартаменту США щодо України Курт Волкер.

Нагадаємо, з Кремля злили неймовірну інформацію про угоду з Трампом.

Як повідомляв "Знай.ua", шакали Путіна розстріляли місію ОБСЄ на Донбасі.

Також "Знай.ua" писав, що ватажки "ЛДНР" показали, як потрібно красти.

Павуки в банці, або як Пушилін Денис Володимирович і Трапезников влада ділили - Громадянська оборона