В окупованому путінськими головорізами Криму зросла кількість постраждалих від кривавого теракту в Керчі до 73 людей.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

За інформацією окупаційної влади стало відомо, що у медустановах отримують допомогу 47 постраждалих. А 20 жовтня до дитячої лікарні в Сімферополі звернувся ще один студент коледжу. Про це пишуть кримські ЗМІ.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Так, окупаційна влада ввечері 20 жовтня доставила з окупованого Сімферополя до Москви двох студенток, які знаходяться у важкому стані.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що користувачі соцмереж активно обговорюють фото вбитого Владислава Рослякова, який є підозрюваним в організації вибухів і розстрілу в політехнічному коледжі. Фото, які з'явилися в соціальних мережах, викликають безліч питань.

"Черевички, як з магазину просто. Море крові, а він літає. Ні краплі, ні порошинки від вибуху. З корпусу в корпус не торкаючись підлоги. Гаразд, все ясно", – пише RoksolanaToday&Крим у Twitter.

Варто нагадати, що Владислав Росляков, який влаштував справжню бійню в Керченському політехнічному коледжі почав готуватися до злочину ще задового до його втілення. Зокрема, слідчі вже з'ясували, що студент четвертого курсу коледжу Владислав Росляков почав приготування до небезпечних дій ще півтора року тому.

Так, у розпорядженні силовиків вже є підтверджені дані, що хлопець тренувався підірвати саморобні вибухові пристрої, поліція вже перевіряє поле на якому, ймовірно, він проводив свої досліди. Зараз вже відомо, що воно розташоване поблизу будинку, де він проживає.

Нагадаємо, "лупив по натовпу з 20 метрів": сплив несподіваний нюанс у справі керченської стрілка.

Як повідомляв Знай.uа куріння шкодить здоров'ю: батько відучив сина від шкідливої звички за допомогою кулаків.

Знай.uа писав, "він ловив котів, душив їх мотузками. Ми його весь час ганяли", - знайомі розповіли про дитинство "керченського стрілка".