Кривава історія з масовим розстрілом студентів та викладачів Керченського політехнічного коледжу в окупованому Криму, в якому поки підозрюють 18-річного Владислава Рослякова, таїть в собі багато загадок і незрозумілих нюансів, які йдуть в розріз з офіційними даними розслідування.

Про це заявив полковник запасу ФСБ, колишній депутат Держдуми РФ, опозиційний російський політик Геннадій Гудков.

"Отже, що ми знаємо. Збожеволівший пацан 18 років, досить звичайний фізично, легко проніс в школу пару бомб, потужну помпову рушницю та 150 набоїв до неї. Свіжий переказ, та віриться насилу. Перше питання: як же він міг вдень, в місті, рухаючись пішки(?) або на громадському транспорті(?) зробити це непомітно?! Припустимо, він увійшов через запасний, як стверджують, хід, але до цього летів по повітрю? Просто уявіть вчорашнього школяра з майже метровою "гарматою", 15 коробками досить об'ємних патронів і саморобними (?) бомбами. Як він усе це тягнув? Це перша дивина. Далі, кажуть, увійшовши в будинок, він шмигнув до туалету. Значить, він досить довго там повинен був розкладати боєприпаси, налагоджувати детонатори, кріпити дроти, заряджати рушницю? Весь час один, і ніхто не звернув на нього увагу? Дуже складне завдання. Якщо тільки в коледжі такий бардак, що студенти можуть годинами там залишатися непоміченими оточуючими", – пише колишній працівник російської спецслужби.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незадовго до вибуху в керченському політехнічному коледжі його ймовірний організатор студент Владислав Росляков спалив всі особисті речі. За версією місцевих ЗМІ, на найближчому пустирі він знищив зошити, фотографії, флешки, сім-карту і Біблію, неподалік закопавши також сейф, вміст якого поки невідомий.

Варто нагадати, що в американському штаті Флорида, в місті Джексонвілл сталася стрілянина. За даними зарубіжних ЗМІ, поранення отримали шестеро людей. Владі поки що не вдалося затримати підозрюваних. Стрілець вів вогонь з проїжджаючого повз авто. Так відомо, що на даний момент поліція розшукує сірий седан.

Нагадаємо, кривава стрілянина у Керчі: число жертв трагедії наближається до сотні.

Як повідомляв Знай.uа стали відомі подробиці теракту в Керчі.

Знай.uа писав, сплив несподіваний нюанс у справі керченського стрілка.