Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції український військових на Донбасі.

Про це повідомляють у прес-центрі ООС.

Так, наразі вже відомо, що відразу троє українських героїв отримали поранення різного ступеня тяжкості минулої доби.

Крім того відомо, що російські окупанти протягом доби більше двох десятків разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Зокрема, проросійські бойовики били зі 82-міліметрових мінометів, 82-ий і 120-ий калібри по захисниках Кримського та на Приазов'ї. Також бойовики відкривали вогонь у напрямку українських військових, які захищають Водяне та Широкине.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Захисники пісків, Мар'їнки та Павлополя на собі також відчули всі звірства бойовиків, адже позиції українських військових путінські найманці обстріляли з гранатометів та стрілецької зброї.

У свою чергу розвідка повідомила, що лише за минулу добу українським воїнам вдалося ліквідувати відразу вісьмох бойовиків та ще двох поранити. Сьогодні зранку ворожі провокації зафіксували поблизу Новотроїцького та Мар'їнки.

Разом з тим варто відзначити, що президент-утікач Віктор Янукович, який під час кривавих подій на Майдані переховувався на території Російської Федерації, сьогодні може серйозно вплинути на відносини ОРДЛО та української столиці.

З'явилися пропозиції від колишніх регіоналів, які допускають, що екс-президент України цілком міг би очолити так звані "ДНР" та "ЛНР".

Дане припущення прозвучало під час ефіру на одному з українських телеканалів від народного депутата фракції "Опозиційного блоку" Юрія Мірошниченка.

"Якби Віктор Янукович очолив ці всі "ДНР"/"ЛНР" – це була б велика війна. Він цього не зробив. Я теж не знаю, чому не зробив", – сказав він.

Варто відзначити, що Мірошниченко протягом чотирьох років з 2010 по 2014 рік був представником Віктора Януковича у Верховній Раді.

Нагадаємо, підла атака бойовиків на Донбасі захлинулася кров'ю.

Як повідомляв "Знай.ua", на Донбасі тіла загиблих лежать просто неба, звірі Путіна зупиняють українську місію кулями.

Також "Знай.ua" писав, що після зачисток Донецька свита Захарченка опинилася на підвалі "ДНР".

Зброя "ЛДНР": що виробляють бойовики на захоплених заводах?