В окупованому путінськими бойовиками Донецьку тривають так звані акції "зачистки". У місті намагаються позбутися від усього, що пов'язано з колишнім ватажком "ДНР" Олександром Захарченком, під прицілом і його найближче оточення.

З'явилася інформація, що звільнено з посади так званого "директора ДП Донецька залізниця" Олега Калеватих, на його місці вже працює інша людина, а сам Калеватих "на підвалі". Про це пише видання "Дебальцево online".

Олег Калеватых

"Відомо, що Калеватих було виведено з будівлі управління Донецької залізниці, "маски-шоу" вивезли в невідомому напрямку, подальша його доля поки не відома", — йдеться у повідомленні видання.

Також є інформація, що крім "головного залізничника ДНР", потрапила "на підвал" і колишня "віце-прем'єр" з команди Захарченка Катерина Матющенко.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Катерина Матющенко

Один з сепаратистських ресурсів на каналі "Telegram" повідомив про те, що "Матющенко знайшлася в СІЗО". Відразу ж після ліквідації Захарченка до Матющенко прийшли з обшуком, звинувативши її, як і всю решту команду наближених до Захарченка, в розкраданнях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командирів незаконних збройних формувань Арсенія Павлова ("Моторолу"), Михайла Товстих ("Гіві"), а також "главу ДНР" Олександра Захарченка ліквідували російські спецслужби – щоб прибрати тих, хто міг свідчити проти РФ в суді в Гаазі.

Про це заявив командувач ООС генерал Сергій Наєв в інтерв'ю, опублікованому на сторінці штабу ООС. В мережі з'явився новий, судячи з усього, уточнений список бойовиків так званих "ЛДНР", загиблих під час війни на південному-сході України, і найманців, убитих у Сирії. У списку названо 4569 прізвищ.

Варто нагадати, що з'явилася інформація, що на Донбасі в зоні проведення ООС ліквідовано небезпечного російського бойовика Віктора Берзіна під кличкою "Берсерк". Починаючи з 2014 року він був найманцем в так званому "Першому слов'янському батальйоні". Про його смерть повідомив блогер Necro Mancer в Twitter.

Нагадаємо, у Запорізькій школі сталася газова атака: сотні дітей задихаються, оголошено евакуацію.

Як повідомляв Знай.uа путінський пропагандист познущався над могилою Бандери у річницю смерті: відео.

Знай.uа писав, у Росії підгорає: мережу розірвало перлами пропагандистів.