Більшість українців досі ніяковіють під час серйозних розмов про інтимне життя, зокрема, якщо спілкування йде з лікарем.

Про це зазначають ЗМІ.

Крім того експерти відзначають, що це сталось через життя у Радянському союзі, де як ми всі знаємо подібні розмови були під забороною. Експерти додають, що від моменту проголошення Незалежності в України так і не сформувалась сексуальна культура.

Зазвичай пари замовчують свої проблеми, боячись знайти у собі патологія, або ж ще інші проблемні моменти.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чому виникають сексуальні проблеми

Фахівці відзначають, що проблеми з інтимним життям є фактично у кожної людини, і це доволі звична прктика. У більшості випадків вони пов'язані самооцінкою особистості, досвідом статевих відносин, дитячими травмами. Проте найбільшою все ж залишається сексуальна недосвідченість.

Причин виникнення проблем з інтимом кілька. Особливий вплив на статевий розвиток надають відносини батьків. Якщо дитина спостерігає сварки, непорозуміння або агресію в родині, то в дорослому віці він ставить перед собою бар'єри в сексі.

В яких випадках необхідно звертатись до сексолога

Лікарі розповідають, що чоловіки та жінки приходять з кардинально різними питаннями. Так, жінки найчастіше турбує проблема досягнення оргазму. Проте проблему у цьому криється виключно у дівчині, адже якщо вона не любить своє тіло та не вважає себе привабливою отримати задоволення у ліжку буде доволі складно.

У свою чергу чоловіки скаржаться на проблеми з ерекцією та підозрюють у себе паталогії. Справа в тому, що сильна стать нерідко має безліч прихованих фантазій. Однак іноді молоді люди бояться, що те чи інше бажання може виявитися психічним порушенням. Такі переживання пов'язані з моральними установками суспільства.

Нагадаємо, 8 простих кроків, які повернуть щастя до вашої пари.

Як повідомляв "Знай.ua", Ана Чері у сміливому боді показала рум'яні булочки.

Також "Знай.ua" писав, про найнесподіваніші наукові відкриття про секс.

Пози, які вирішать проблеми в ліжку!