Несподівано для всіх сторінка загиблої у ДТП Марини Поплавської в соцмережі Instagram запрацювала знову.

Про це зазначають ЗМІ.

Відомо, що акторка, як і багато інших зірок вела свою сторінку у багатьох соцмережах, викладала туди свої фото та відео, зокрема і зі зйомок "Дизель шоу".

Крім того у соцмережі також існувала її фанатська сторінка, яка не оновлювалась ще від 8 січня 2018 року. Проте з моменту смерті Поплавської сторінка у Instagram знову "зажила". Фанати артистки почали висловлювати свої співчуття.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, за останні дні з’явилися нові пости та емоційні коментарі. Прихильники зірки всиловлювали на сторінці свої співчуття з приводу смерті зірки.

"Мариночка ти завжди будеш з нами. Даруй тепер свій невгасимий світло з небес променистою зіркою", "Ні Марина Поверніться прошу! Ні не вірю цього не може бути Поверніться прошу", "Чому ти нас покинула, Мариночка? Ми тебе так любимо і будемо любити".

"Я не можу повірити", "Я дуже люблю і сумую за нею", "Я дуже сильно люблю і немає не подумайте чому ж я не написала любила, та потомучто вона завжди буде жити в наших серцях", "Ось чому? чому? чому? Вмирають ті яких любили більше всіх".

У той же час, коли фанатська сторінка щодня оновлюється, сторінка неймовірною артистки завмерла назавжди.

Разом з тим варто відзначити, що у вівторок, 23 жовтня, актор українського гумористичного проекту «Дизель Шоу» Єгор Крутоголов написав зворушливе звернення на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, в якому подякував усім за підтримку і розповів, як важко переживає трагічну смерть своєї колеги по сцені Марини Поплавської.

Хочу поблагодарить всех вас, Люди, за ваши слова поддержки и добрые слова Марине. Очень надеюсь, что она видела скольким...

Geplaatst door Егор Крутоголов op Dinsdag 23 oktober 2018

За словами Крутоголова, Марина Поплавська переживала за всіх більше, ніж за себе. Крім того він додав, що Поплавська під час гастролів постійно сиділа поблизу водія, для того щоб з ним розмовляти під час руху. Адже переїзди досить тривалі і водії могли через перевтому могли засинати.

"Вона була нашою ненькою, нашої квочечкой, яка переживала за всіх і кожного набагато більше, ніж за себе. Вона сиділа поруч з водієм завжди, щоб не давати йому заснути, щоб уберегти нас усіх… Можливо, в той жахливий ранок, який у нас тепер стоїть в мозку на повторі, вона взяла весь удар на себе, щоб ми жили. Дякую, Марина, дякую, матусю…", – подякував актор.

Нагадаємо, колега загиблої Марини Поплавської звернулася до українців зі зворушливими словами.

Як повідомляв "Знай.ua", колеги Марини Поплавської опублікували її останні слова, до сліз.

Також "Знай.ua" писав, що спливли трагічні подробиці загибелі Поплавської, вся Україна у небезпеці.

Водію автобуса, який віз акторів "Дизель Шоу", обирають запобіжний захід