Днями поблизу Хмельницького на величезному імпровізованому вогнищі спалили фактично тонну наркотичних засобів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Правоохоронці вже встигли повідомити, що на вогнище потрапили наркотичні засоби, психотропні речовини та їх аналоги, які вілучили під час кримінального розслідування.

Відомо, що спалювання пройшло за присутності спеціальної комісії, до складу якої увійшли працівники поліці, УСБУ та управління юстиції.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Наркотичні засоби рослинного і синтетичного походження поліцейські вилучили як речові докази в рамках розслідування кримінальних проваджень, пов'язаних з незаконним обігом наркотиків. Всі вони по завершенні розслідування та розгляду справ у суді були знищені шляхом спалення", - повідомляють у поліції.

Також відзначається, що приблизна вартість всього знищеного складає близько 1,5 гривень за розцінками чорного ринку. Крім того відомо, що серед знищеного були марихуана, макова соломка та різного роду синтетичні вироби умільців.

Разом з тим варто відзначити, що у понеділок, 22 жовтня, співробітники правоохоронних органів затримали в аеропорту "Київ" (Жуляни) громадянина Бразилії, який прибув в українську столицю з метою збуту 4 кілограми кокаїну.

Так, в цей день громадянин Бразилії намагався отримати в аеропорту "Київ" свій багаж. Під час огляду сумки поліцейські знайшли в ній подвійне дно – у схованці виявлено та вилучено 2 скріплених між собою пакети з профольгованого матеріалу, всередині яких була порошкоподібна речовина білого кольору вагою 4,1 кілограма.

Експрес-аналіз, який копи провели за допомогою експрес-тесту Cocainecrack Test, дав позитивний результат на наявність в порошкоподібному речовині наркотичної речовини – кокаїну, розповіли в прокуратурі.

На даний момент готується повідомлення про підозру громадянину Бразилії за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне зберігання, перевезення з метою збуту наркотичних засобів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, топ неефективних ліків, які впарюють довірливим українцям.

Як повідомляв "Знай.ua", українець перевозив "наркотичний клондайк".

Також "Знай.ua" писав, що запаси марихуани у Канаді тануть на очах.

В аеропорту Бориспіль правоохоронці переплутали пральний порошок з наркотиками