В Канаді закінчується марихуана через 2 дні після того, як вона стала законною. Країна почала відчувати брак цього продукту з-за того, що канадці отримали право на законну марихуану.

З моменту легалізації поліція допомагала магазинах справлятися з довгими чергами і раочарованными людьми, які не можуть собі купити канабіс.

Білл Блер, колишній начальник поліції Торонто, який очолив програму легалізації уряду, сказав громадському телеканалу CBC, що країна не змогла забезпечити достатню кількість, щоб задовольнити попит.

Він зазначає, що в Канаді хороша інфраструктура і поставка буде налагоджено в найкоротші терміни.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

У середу, 17 жовтня, Канада стала першою промислової розвинутою країною, і тільки другою країною в світі, після Уругваю, яка прийняла рішення узаконити рекреаційну коноплі в рамках спірного експерименту в політиці щодо наркотиків.

Згідно з новим законом, громадянам буде дозволено носити до 30 грамів канабісу на публіці, і кожне домашнє господарство зможе виростити до чотирьох рослин марихуани.

Медична марихуана була законною в Канаді з 2001 року, і уряд Джастіна Трюдо витратила два роки на те, щоб розширити це, включивши в нього рекреаційне використання.

За даними Статистичного управління Канади, 5,4 мільйона канадців будуть купувати канабіс у легальних точках продажу в 2018 році - близько 15 відсотків населення. Близько 4,9 мільйона вже палять.

Нагадаємо, трагічні історії дітей змусили владу легалізувати марихуану. Головною умовою для легального отримання канабісу стане виняткова медична необхідність.

Як повідомляв "Знай. ua", ще одна європейська країна визнала нейтральний підлогу. Зекерс отримала паспорт, в якому підлога вказаний як "X".

"Знай. ua" писав, що в Литві з наступного року набудуть чинності поправки в законопроекті про медикаменти, що містять коноплі.