Задовго до появи MDMA марихуана вважалася головним наркотичним засобом для прояву любові серед молоді 60-х років. Сьогодні наука також аналізує збуджуючі якості конопель.

Дослідна робота, проведена Журналом сексуальної медицини, вивчили вплив марихуани на частоту сексу у людини.

Медики проаналізували дані 28 176 жінок і 22 943 чоловіків по всьому США, які були опитані Центром з контролю захворювань (ЦКЗ). Широке комплексне обстеження ЦКЗ настільки всеосяжно, що воно часто використовується дослідниками в якості основи для більш конкретного аналізу.

"Ми були здивовані, побачивши позитивну зв'язок між сексом і марихуаною. Сімейне положення, раса, ніщо з цього не мало значення", — заявив Майкл Ейзенберг (Michael Eisenberg), доцент урології в Медичному центрі Стенфордського університету.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Згідно з доповіддю, жінки, які не вживали марихуану, протягом чотирьох тижнів повідомляли про шість випадків сексу в середньому. Жінки, які споживали марихуану щодня, мали секс в середньому 7.1 рази за цей же перiод.

Чоловіки в зав'язці розповіли, що у них був секс в середньому 5,6 разу за чотири тижні до обстеження, у порівнянні з регулярними споживачами марихуани, які повідомляли про 6,9 статевих актах за цей же термін.

"Споживання невеликих кількостей (марихуани) до сексу може збільшити лібідо у жінок, яке, в свою чергу, виробляє позитивні ендорфіни і збільшувати вагінальну мастило", — заявив фахівець з семеной медицині та гінекології Моніка Гровер (Monica Grover).

Спектр відчуттів також посилюється і у чоловіків при вживанні марихуани до сексу, однак медики рекомендують відвідувати спортзал, які покращує загальний тонус організму.

Нагадаємо, група дослідників з Університету Нью-Мексико довела, що вживання марихуани пом'якшує симптоми цілого переліку захворювань.

Як повідомляв портал "Знай.uа", компанія Coca-Cola планує випускати безалкогольні напої, які будуть містити каннабидиол.

Також "Знай.uа" писав, що подростки, які сплять менше 6 годин, починають палити, пити і приймати наркотики в два рази частіше за своїх однолітків зі здоровим сном.