У найближчі дні на території України утримуватиметься холодна, дощова і морозна погода, однак це триватиме не довго. Так, вже з п'ятниці, 26 жовтня, прогнозується істотне потепління. Більше того, на початку наступного тижня почнеться друге бабине літо – температура повітря підніметься до +20 градусів.

Про це повідомила відомий народний синоптик Наталка Діденко, передає "Эспрессо".

За її словами, циклон Siglinde, який відвідав Україну з північного заходу Європи, до кінця цього тижня покине межі країни. Тому, потепління у всіх областях розпочнеться на вихідних – 27 і 28 жовтня, впевнена Діденко.

"Тенденція йде до поліпшення. Температура повітря з п'ятниці в Україні почне підвищуватися. І протягом суботи та неділі в Україні навіть буде спостерігатися +20 ° C", – наголосила Діденко.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

При цьому синоптик додала, що в Києві погода залишиться вологою, хмарною з періодичним дощем і сильним вітром.

Також інші синоптики розповідають, що на вихідних і на початку наступного тижня в нашій країні буде справжнє друге бабине літо. Згідно з прогнозами буде тепло, сонячно, а температура повітря складе +17 градусів тепла.

Раніше повідомлялося, що після недавнього подарунка у вигляді потепління стихія знову набирає обертів: у середу і четвер, 24-25 жовтня, погода в Україні дуже різко погіршиться, в країні оголосили штормове попередження.

Так, дощ з мокрим снігом дуже ймовірний у західній, північній та центральній частинах України. Також синоптики попереджають, що вітер різко посилиться: його швидкість зросте до 15-20 метрів на секунду, а 24 числа місцями до 25-30 метрів.

Нагадаємо, що у середу, 24 жовтня, синоптики повідомили про те, що в українських Карпатах випала значна кількість снігу. Сильно замело найбільш високогірний гірськолижний курорт Українських Карпат - Драгобрат.

Як повідомляв портал Знай.uа, жовтень не готує українцям ніяких погодних сюпризів, на відміну від листопада, який виявиться досить суворим.

Також портал Знай.uа писав,що 24 жовтня на Львівщині випав перший сніг. Багато українців вже публікують у соціальних мережах і Youtube вражаючі кадри.