Угорщина пішла на примирення з Україною

МЗС Угорщини
МЗС Угорщини


Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявив, що країна готова надати Україні кредит для відновлення доріг на Закарпатті. Також він відзначив, що угорська сторона готова продовжити раніше започатковану процедуру відносно відпочинку українських дітей, які постраждали від війни.


Субсидії нового опалювального сезону: що зміниться?

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Усна відмова в наданні субсидії на оплату житлово-комунальних послуг є неправомірною. Значну частину відповідальності відтепер отримали комісії, створені при місцевих органах влади, до суми доходів домогосподарства не зараховуються аліменти, а домогосподарствам, які проживають в одному житловому приміщенні з розділеними особовими рахунками, субсидія призначатиметься на їх частину опалювальної площі, якщо та не перевищує встановлений норматив.


Дивіться: В Україні перерахують субсидії за новими правилами


Вибухівка для Обами та Клінтон


З'явилися фото посилок з бомбами для Обами і Клінтон. Співробітники поліції знайшли два вибухові пристрої в пошті, спрямованій в офіси колишнього президента Сполучених Штатів Америки Барака Обами та колишнього державного секретаря США Хілларі Клінтон, а також в редакцію американського державного телеканалу CNN. Всі саморобні вибухові пристрої, які знаходились в посилках, були "примітивними, але боєздатними". В одному з них містились вражаючі елементи у вигляді осколків скла.


Білорусь потенційно небезпечна? У МЗС показали головну загрозу після РФ

Павло Клімкін
Павло Клімкін


Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявляє, що перебування громадян України на території Білорусі є потенційно небезпечним, адже російські спецслужби відчувають повну вседоззволеність.


Перший сніг у Карпатах


Прогноз синоптиків про хуртовини у високогір'ї Карпат та Прикарпаття справдився. Популярний гірськолижний курорт замело снігом, і він продовжує йти досі. У високогір'ї Карпат випав сніг, замело популярний гірськолижний курорт Драгобрат в Рахівському районі Закарпатської області. Зимові пейзажі засніжених Карпат демонструє відео з веб-камер, встановлених на горі.


Дивіться: Обіцяне похолодання: Карпати засипало снігом


Путін пригрозив США ракетним ударом

Дональд Трамп та Володимир Путі
Дональд Трамп та Володимир Путі


Президент Росії Володимир Путін пригрозив США "дзеркальною відповіддю", якщо Сполучені Штати розпочнуть поставку своїх ракет до Європи. Більше того Путін додав, що країни, які купуватиму американські ракети відразу ж ставлять свою територію під удар.