Політика Супрун, яку вона щосили реалізує в медичній сфері, часом шокує.

Реформи, запропоновані міністром, розроблені точно не для блага українців. Спочатку всі раділи змінам, які дійсно необхідні для подальшого розвитку медицини в Україні. Але як тільки почали аналізувати всі кроки Супрун та її команди, жахнулися.

Пока Ульяна Супрун рассказывает нам как нужно Правильно чихать и обьясняет все недостаки Дельфинотерапии, "Медицинская...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 24 oktober 2018

Своїми моторошними історіями діляться користувачі соціальних мереж. Так, одну з них розповів чоловік, у знайомої якого захворіла дитина. Дівчинка 9-ти років цілу ніч була з високою температурою. Батьки навіть боялися за її життя, адже час від часу здавалося, що вона скоро втратить свідомість. Мати подзвонила в швидку.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Але, на жаль, їй порадили звернутися до педіатра.
Тобто, перечекати ніч і вже на наступний день піти в лікарню. Довелося скандалити і піднімати всіх на вуха, щоб до дитини приїхали медики.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

По приїзду лікарі без будь-яких аналізів і діагностики поставили діагноз "алергія". На ранок викликали педіатра. Але, як виявилося, і тут не все так просто. Педіатр відмовилася, аргументуючи необхідністю приїхати до неї на прийом. Коли педіатра все ж вмовили приїхати, у дівчинки діагностували кір і забрали в інфекційну лікарню.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

"Черговий скандал. Педіатр все-таки прийшла до них додому. Алергія опинилася на кіррю. Дівчинку забрали в інфекційну лікарню. Мати досі перебуває у шоковому стані. Ось саме так виглядає знаменита "Медична Реформа". І це тільки її початок", – прокоментував користувач.

Раніше повідомлялося, що виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун на своїй сторінці розповіла користувачам соціальної мережі Facebook, як необхідно чхати в умовах підвищеної сезонної захворюваності гострими респіраторними інфекціями.

Нагадаємо, Уляна Супрун розповіла, як сказати "ні" смутку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Супрун забула про важкохворих українців, але подбала про меломанів.

Також раніше портал писав, що Супрун змусить українців правильно чхати.