Гривня
Гривня

Банкрутство не вирок: українцям розповіли, як не платити борги за кредитами

Вже в 2019 році в українців з'явиться можливість законно уникнути виплат за непідйомними боргами та кредитами, пройшовши процедуру банкрутства. Така процедура прописана в Кодексі про банкрутство, який Верховна Рада ухвалила 25 жовтня в другому читанні і в цілому.

вибух
вибух

В центрі Києва прогримів потужний вибух

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ввечері 29 жовтня в центрі Києва стався вибух на вулиці Івана Кудрі. До офісної будівлі вже прибули близько 12 авто поліції, працюють 3 швидких та 2 пожежних. Про це стало відомо з повідомлення журналіста Станіслава Речинського у Facebook.

"Вибух на Кучері. 3 швидких, 2 пожарки, 12 машин поліції ", - написав Станіслав Речинський.

За його словами, ймовірно, вибух стався в якомусь приміщенні.

паспорт
паспорт

В Україні несподівано припинили оформляти закордонні паспорти: що робити і куди звертатися

Документ-сервіс "Готово" припинив оформляти закордонні паспорти, ID-карти та довідки про відсутність судимостей. Послуги припинили бути доступними через припинення орендних відносин з ДП "Документ". В той же час "Документ" повідомляє, що у великих містах України тепер доступне виїзне оформлення закордонного паспорта. Серед них Київ, Одеса, Харків, Львів, Дніпро, Рівне, Луцьк, Дубно та Сарни.

Ревізори МВФ в Україні
Ревізори МВФ в Україні

Ярмо МВФ: яку ціну на газ вимагають від України

У рамках нових домовленостей України з Міжнародним валютним фондом ціна на газ для населення значно зросте. Проте, якщо раніше мова йшла про разове підвищення тарифів, то зараз, те ж саме пропонується зробити в кілька етапів. У нашої країни на це є рік.

Володимир Омелян
Володимир Омелян

ЄС і США можуть назавжди вигнати Росію з Азовського моря

Міністерство інфраструктури України розраховує на введення нових санкцій з боку країн Європейського союзу та Сполучених Штатів Америки. Справа стосується російських чорноморських портів, де постійно зупиняють українські та іноземні судна в Азовському морі. Про це заявив Володимир Омелян міністр інфраструктури в кулуарах першої торговельної місії США в Україні.