В українській столиці стався страшний випадок. Ось що буває, коли кохання б'є в голову чоловікові, а може і не кохання, а просто дурість.

Так, на вулиці Жукова 40-річний чоловік з балкона своєї квартири кілька разів вистрілив з вогнепальної зброї.

Співробітники правоохоронних органів під час огляду житла стрільця вилучили 200 грамів канабісу, три пістолети та запал до ручної гранати. Поліцію викликали сусіди чоловіка, після того, як почули постріли. Про це пише "Інофрматор".

На виклик прибув наряд поліції і бійці спецпідрозділів. Після того, як копам вдалося зламати двері в квартиру, вони виявили, що чоловік стріляв з балкона. Під час огляду приміщення правоохоронці виявили 200 грамів канабісу, три пістолети з набоями і запал до гранати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ми встановили, що киянин, 1978 року народження, ймовірно, використовував зброю, щоб похвалитися перед співмешканкою. Наркотики він зберігав для власного використання", — поділився начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

Так, співробітники слідчого відділу Деснянського управління поліції порушили два кримінальні провадження за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами і незаконне виготовлення та зберігання наркотичних речовин. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

Варто нагадати, що в Києві пізно увечері 28 жовтня в тролейбусі сталася сварка і бійка між двома чоловіками. У результаті конфлікту один із них постраждав від удару ножем. Про це повідомили в прес-службі Нацполиции Києва.

Інцидент стався близько 23:00 в тролейбусі на вулиці Маяковського на Троєщині. Двоє чоловіків посварилися, а потім почали битися. Один з них був озброєний ножем і вдарив іншого в голову.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник директора департаменту проектного фінансування та інвестиційної політики Мінфіну РФ Павло Єфімов підозрюється в пораненні співробітника комерційної фірми. На даний момент він затриманий правоохоронними органами в Москві.

Нагадаємо, п'ять трупів за два тижні: містичні смерті сколихнули українське місто, люди бояться вийти на вулицю.

Як повідомляв Знай.uа заплатиш найдорожчим: пітсбургському стрілку підготували покарання.

Знай.uа писав, путінські спецслужби відкрили полювання на кримських активістів, вриваються і гребуть всіх без розбору.