Для тих, хто зможе оплатити комуналку: Україна підписала безвіз з країною мільярдерів

Відомо, що вже через кілька днів українці без перешкод зможуть відвідувати Катар – одну з найбагатших країн Близького Сходу. Повідомляється, що безвіз починає діяти вже з 2 листопада. Про це стало відомо під час приїзду української делегації від МВС.

ціна на газ
ціна на газ

Високі ціни на газ вдвічі вигідніше: міністр-дієтолог відзначився ще одним маразмом

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг є набагато ефективнішим механізмом, ніж встановлення низької ціни на блакитне паливо. Про це заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева. Міністр підкреслив, що в 2018 році на субсидії витрачається близько 50 млрд гривень, що вдвічі менше, ніж коли дотували Нафтогаз.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

"Укрзалізниця" підвищила вартість проїзду, суми взяла з паралельної реальності

Рахункова палата має намір провести аудит "Укрзализниці" через підвищення цін на квитки. Варто відзначити, що за останній рік вартість послуг перевізника змінювалися двічі, а ось до їх якості у всіх залишаються питання. При цьому навколо "Укрзалізниці" постійно спалахують корупційні скандали. Повідомлення про нечесні тендери і хабарництво на вищих щаблях управління надходять одне за одним.

Томос в Україні
Томос в Україні

Позови проти Томосу: московські попи вирішили йти до суду, але не Всевишнього

У Верховний суд надійшло три позовні заяви від різних представників УПЦ МП. зокрема різні представники московського духоменства намагаються через суд домогтися скасування постанови ВРУ про звернення парламенту до Вселенського патріарха про надання Україні Томосу.

водій авто
водій авто

Тепер ви точно запізнитеся: нові правила для водіїв торкнуться кожного

З 1 листопада в столиці набудуть чинності зміни дорожнього руху. Про це було відомо раніше, але дотримуватися нових правил потрібно буде з початку листопада. Про це повідомляють у прес-службі КМДА. Таким чином, в цьому році в столиці змінять максимальну швидкість руху. Якщо раніше звичної для водіїв обмежуючою була 60 км на годину, тепер її знизять до 50.