Бабуся Владислава Рослякова, який влаштував бійню в Керченському політехнічному коледжі, розповіла про зникнення 20 тисяч рублів. За її словами, ці гроші у неї міг взяти онук на покупку зброї.

Жінка в інтерв'ю Life пояснила, що заощадження вона зберігала в косметичці. Ридикюль пенсіонерки лежав поруч з фотоальбомом, який незадовго до НП брав подивитися Росляков.

Відсутність грошей жінка виявила лише 1 листопада. Вона вважає, що їх забрав Владислав.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Владислав Росляков
Владислав Росляков

Нагадаємо, студент четвертого курсу прийшов в технікум зі зброєю і саморобною бомбою. Росляков відкрив вогонь по одноліткам і викладачам, активував вибуховий пристрій і покінчив з собою.

Жертвами "керченського стрілка" стали не менше 20 людей. Деякі люди залишаються в лікарнях.

теракт в Керчі
теракт в Керчі

За даним фактом було порушено кримінальну справу. Слідчі не виключають, що приводом міг стати конфлікт хлопця з одним з учителів.

Тіло стрільця, Владислава Рослякова, який влаштував бійню в Керчі, досі не поховали. А все тому, що його просто нікому забрати з моргу. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Минуло вже два тижні після трагедії в Керчі, а тіло молодої людини досі знаходиться в морзі. Крім того, ходять чутки про спробу суїциду її матері.

Теракт у Керчі
Теракт у Керчі

"В мережі з'явилася інформація, що мати Рослякова покінчила з собою, але вона знаходиться в лікарні. Владислава Рослякова не поховали, оскільки досі триває слідство. Крім того, тіло нікому забирати — мати в лікарні лежить, а іншим не видають", - пояснили медичні працівники.

Розстріл учнів у політехнічному коледжі Керчі обростає все новими чутками. Вже з'явилися люди, які стверджують, що Владислав Росляков виявився "розмінною монетою", його підставили ті, хто по-справжньому скоїв ці звірства.

Нагадаємо, у справі керченської стрілка спливли шокуючі подробиці.

Як повідомляв "Знай. ua" у справі керченської стрілка спливли російські силові структури.

"Знай. ua" писав, що російський політик розкрив правду про керченській теракт, цинізм вражає.