Зустріч Меркель та Порошенка: подробиці переговорів

Порошенко та Меркель
Порошенко та Меркель

Канцлер Німеччини зустрілась із президентом Петром Порошенком. Основною темою переговорів була російсько-українська війна. Канцлер Німеччини додала, що, як і інші її колеги, вона наполягає на введені миротворчої місії на Донбас.

"Що стосується зон розведення, ми також про це говорили. Ми говорили про те, щоб запровадити місію ООН для того, щоб досягти миру", – підкреслила канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Дивіться: Візит Меркель до України: всі подробиці

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Українцям дозволять законно "прогулювати" роботу

робота
робота

У новому законопроекті чиновники пропонують звільнити від відповідальності людей, які прогулюють роботу. Більше того, тепер є можливіть за це ще й отримувати зарплатню. Закон буде стосуватися тільки тих працівників, яким затримують виплати роботодавці.

Син Газманова продався за "сирійський орден"

Син забороненого в Україні артиста Олега Газманова Родіон використав своє становище, аби номінально значитися "учасником бойових дій" в Сирії.

"Для мене величезна честь бути удостоєним цієї нагороди, медалі учасника військової операції в Сирії, хоча 23 лютого до Сирії ми з усією моєю командою літали не за цим", - написав він.

Лист Сенцова: правозахисники сумніваються у справжності

Олег Сенцов: український режисер, бранець Кремля
Олег Сенцов: український режисер, бранець Кремля

Режисер Олег Сенцов, який був змушений припинити голодування, перебуваючи під вартою в Росії, написав лист правозахисникам. В тексті послання говорилося про те, що політв'язень відчуває себе вже набагато краще.

"Сам я відчуваю себе краще, ніж місяць тому, набагато. Аналізи, звичайно, ще не хороші, але вже і не погані, як раніше. Капати теж в кінці минулого тижня перестали, нарешті. Тепер, в основному, дієта, спостереження і так, таблетки по дрібницях. Так що не турбуйтеся там особливо - я вижив", - пише Сенцов.

Дивіться: Олег Сенцов написав заповіт

Новий очільник моніторингової місії ОБСЄ: що відомо про Марка Етерінгтона

Британець Марк Етерінгтон зайняв посаду заступника голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. Етерінгтон володіє необхідним досвідом роботи на цій посаді, адже обіймав її ще у 2014 році. Він також працював на керівних посадах, де розгортався військовий конфлікт, так і на території країн де він згасав, включаючи Афганістан, Ірак, колишню Югославію і, зовсім недавно, Сирію.

Дивіться: Звільнені спостерігачі ОБСЄ прибули до Берліна