Режисер Олег Сенцов, який був змушений припинити голодування, перебуваючи під вартою в Росії, написав лист правозахисникам

В тексті послання говорилося про те, що політв'язень відчуває себе вже набагато краще. Про це повідомив у соціальній мережі один з активістів. За словами Миколи Щура, лист був датований 29-м числом місяця.

У цьому листі, яке потрапило в розпорядження правозахисника з Челябінська, йдеться про те, що в'язень Кремля почуває себе краще і в підтвердження цього є аналізи. Він заявляє, що все нормально, але є якісь відхилення. По самому змісту можна зробити висновок, що в цілому все в нормі. Тепер українського політв'язня чекає період реабілітації. Один час доведеться дотримуватися дієти і пройти курс медикаментів.

"Сам я відчуваю себе краще, ніж місяць тому, набагато. Аналізи, звичайно, ще не хороші, але вже і не погані, як раніше. Капати теж в кінці минулого тижня перестали, нарешті. Тепер, в основному, дієта, спостереження і так, таблетки по дрібницях. Так що не турбуйтеся там особливо - я вижив", - пише Сенцов.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У Парижі невідомі визнали терористом українського політв'язня в РФ - режисера Олега Сенцова. Люди розгромили намет на його підтримку і покрили саму палатку і плакати написами Kill (вбити) і "Сенцов – терорист". Палатка була встановлена біля посольства Російської Федерації. Про це стало відомо з повідомлення режисера і учасника акції Крістофа ружжиа в Facebook.

Зазначимо, що відомий режисер кілька місяців голодував, перебуваючи в російській в'язниці.

Нагадаємо, Сенцов написав заповіт, згадавши в ньому найдорожчих.
Як повідомляв Знай.uа Сенцов відповів на лист Кольченко. Також
Знай.іа писав Сенцов опинився в реанімації.