У найближчі дні нашу планету накриє потужна магнітна буря. Пережити її доведеться і українцям.

З 3 по 6 листопада метеорологи радять українцям підготуватися до цієї загрози. Справа в тому, що в листопаді людський організм найбільш схильний до кліматичних факторів. Всі без винятку відчують занепад сил, скачки тиску і перепади настрою.

Метеорологи розповіли, що 3 листопада сонячний спалах буде найбільш потужним. Цей день назвали найнебезпечнішим. 4, 5 і 6 активність Сонця піде на спад, але все ще перевищуватиме норму.

Сімейний лікар Лариса Колобова розповіла про наслідки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Вплив цієї магнітної бурі протягом цих чотирьох днів будуть відчувати навіть ті, хто не відносить себе до метеозалежних людей. Можуть загостритися хронічні хвороби, може спостерігатися загальний занепад сил, нервозність, апатія, проблеми зі сном, апетитом" Лариса Колобова

У ці дні медик радить побільше відпочивати і відмовитися від перегляду новин, які можуть погіршити ситуацію.

"Не забувайте про режим, повноцінний відпочинок під час магнітної бурі має дуже велике значення, — говорить Колобова. – Висипайтеся, не переїдайте, зніміть виснажливі тренування. Також постарайтеся уникати місць масового скупчення людей, обмежтеся спілкуванням з найближчими родичами" Лариса Колобова

Нагадаємо, в жовтні лише метеозалежні люди відчули на собі весь жах магнітних бур. Але розслаблятися не варто: експерти заявляють, що листопада ситуація стане ще гірше.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", українські синоптики розповіли, яку погоду чекати в листопаді 2018 року. Прогноз обрадує не всіх. Так народний синоптик Володимир Деркач прогнозує, що на початку першої декади листопада будуть теплі деньки.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Україну в четвер, 1 листопада, прийшов новий антициклон Yogi, завдяки йому в найближчі дні практично на всій території буде сухо. Так що українці на цих вихідних зможуть насолодитися теплими днями.