пожежа
пожежа

Головний путінський газопровід горить яскравим вогнем

У Росії в Рязанській області через прорив магістрального газопроводу стався масштабний вибух. На місці аварії почалася сильна пожежа, яка висвітлила нічне небо. Про інцидент повідомили в російських ЗМІ.

"В Путятинському районі сталася аварія на газопроводі, після прориву виникла пожежа", — пишуть ЗМІ, посилаючись на екстрені служби РФ.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Українська команда Na'Vi стала чемпіоном з CS:GO, заробивши мільйони

У фіналі престижного турніру з великим призовим фондом українці з Natus Vincere подолали шведських грандів з NiP (16:10 на de_mirage і 16:12 на de_inferno.

За інформацією HLTV.org українська команда очолила турнірну таблицю за результатами групового етапу BLAST Pro Series Copenhagen 2018 по CS:GO.

СБУ схопила скандального кримського суддю

Суддя з окупованої республіки Крим, який перебував у розшуку понад шість місяців, попався в руки співробітникам Служби безпеки України в Києві. Спочатку його ловили в Дніпрі, проте затримати його вдалося лише в Києві, на вулиці Вітряні Гори.

Предстоятель УПЦ КП Патріарх Філарет
Предстоятель УПЦ КП Патріарх Філарет

Довгоочікуваний Томос: українцям розповіли, коли вже

Томос про автокефалію Української православної церкви буде особисто вручений Вселенським патріархом Варфоломієм майбутньому предстоятелю єдиної, і нарешті автономної Української Православної Церкви.

Про це повідомляє прес-служба президента України Петра Порошенка, публікуючи "Угоду про співпрацю і взаємодію між Україною і Вселенським Константинопольським Патріархатом".

Мільярди доларів: Україна уклала важливу торгівельну угоду

Україна і Туреччина вирішила до кінця року завершити роботу щодо підписання договору про Зону вільної торгівлі. Про це повідомив глава Туреччини Реджеп Таїп Ердоган під час спільного виступу з президентом України Петром Порошенком у Стамбулі.

"На цьому засіданні (7-е засідання Стратегічної ради, - ред.) ми прийняли рішення до кінця року завершити роботу щодо підписання угоди про зону вільної торгівлі. Ми віримо, що завдяки цій угоді ми зможемо досягти нашої мети - торгового балансу обсягом 10 млрд доларів ", - розповів президент Туреччини Ердоган.