В мережі з'явились моторошні фото жорстокої розправи над безневинними тваринами в анексованому Росією Криму.

Про це повідомив блогер RoksolanaToday & Крим.

Зокрема у Саках поблизу одного із санаторіїв ранок відпочивальників почався не з гарного настрою та радості, а з дуже моторошної картини. Так, на території закладу виявилось доволі багато отруєних котів.

"Саки. Санаторій Полтава. Неділю, ранок, 28 жовтня почалося для відпочиваючих з шоку: на території отруїли кішок. Їх там було багато, вони красиві і радували людей. Отруїли всіх. Всі кішки валялися на території з піною в роті і вмирали", - зазначив він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У мережі відразу ж виникла справжня бюря через таку жорстокість невідомих осіб.

"Жах яка", "це як-то вже вище розуміння сучасної людини", "яка паскудна країна. Шкуродерством в крові", "для москаля навіть кішка ворог", "травити - це для них спосіб всіх проблем", "їх навіть людьми важко назвати", - пишуть вони.

Разом з тим варто відзначити, що кримський міст, який із пафосом урочисто відкрив Путін навесні цього року, продовжує валитися, як картковий будиночок.

Днями у мережі місцеві жителі оприлюднили свіже фото Кримського мосту. Зі світлини видно, що окупанти переправляються по ньому так само "часто", як відпочивають на пляжаж анексованого півострова.

"Навіть танків сьогодні не видно", – йдеться у іронічному дописі до світлини.

Варто зазначити, що більше місяця тому, 1 жовтня, окупанти запустили рух вантажного транспорту по незаконно побудованому Кримському мосту. Подія викликала шквал насмішок у мережі. Так, люди жартівливо запитували, чи витримає російський міст танки.

Крім того раніше будівельники витягли з води фрагмент залізничної частини Кримського мосту, який обвалився та впав у воду ще на початку місяця.

Зокрема, окупаційна "влада" повідомила, що частина мосту, яка впала у воду була розрізана та піднята на поверхню невеликими частинами.

"Металевий елемент прольоту минулого тижня був розрізаний на п'ять частин, піднятий плавкраном і вивезений на складський майданчик", – повідомили окупанти.

Нагадаємо, опального Єфремова можуть депортувати, Путін "образився".

Як повідомляв "Знай.ua", СБУ схопила скандального кримського суддю.

Також "Знай.ua" писав, що кремлівські нелюди "замурували" українських полонених, першим постраждав Балух.

Кривава Керч: ТСН.Тиждень розбирався у деталях страшної трагедії