Правоохоронні органи затримали підлітка, який готував саморобний вибуховий пристрій.

Про це пише одне з російських ЗМІ.

"У нього вдома на вулиці Свободи виявлено вибуховий пристрій та компоненти для його виготовлення", - розповів один зі слідчих.

Як сказано в повідомленні, молодій людині 16 років. На даний момент з ним проводяться слідчі дії.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Джерело уточнило, що на молоду людини вийшли в ході розслідування кримінальної справи про вибух в УФСБ по Архангельській області.

"При проведенні оперативних заходів було встановлено, що 17-річний підривник з Архангельська зв'язувався з московським підлітком", - пояснив співрозмовник агентства.

Раніше повідомлялося, що в Архангельську (Росія) в приміщенні ФСБ прогримів потужний вибух.

За попередніми даними, в результаті інциденту постраждала одна людина: чоловік у цей момент стояв біля центрального входу. На місце виїхали оперативники.

Пізніше він загинув у реанімації. З будівлі терміново евакуювали всіх людей. У прес-службі регіонального управління МВС порадили "подзвонити у ФСБ", зате спецслужби цей випадок коментувати відмовилися. Про причини та організаторів поки нічого невідомо.

Згодом жінка, яка торгує в магазині неподалік і мимоволі стала свідком вибуху, додала:

"Ми чули хлопок, але не звернули на нього уваги, через деякий час побачили у вікні багато машин поліції, реанімації та пожежників. Колега моя бачила, як виносили на ношах людину. Нас не попереджали про евакуацію, ми працюємо в тому ж режимі", - заявила продавщиця.

Правоохоронці офіційно підтвердили факт вибуху в будівлі ФСБ, всі прилеглі вулиці оточили силовики:

Напомним, фатальне падіння вертольота з власником ФК "Лестер" потрапило на відео.

Як повідомляв Знай.ua, у Чернівцях посеред вулиці жорстоко побили чоловіка.

Знай.ua писав, що невідомі відправили активіста "Нацдружин" до реанімації.