Дмитро Дінз та архієпископ Кримський і Сімферопольський Климент не змогли відвідати українського в'язня Кремля Володимира Балуха у зв'язку з тим, що в даний момент він знаходиться в Керченській колонії на карантині.

Про це стало відомо завдяки повідомленню правозахисниці Ольги Дінз.

Володимир Балух
Володимир Балух

Адвокат Ольга Дінз повідомила, що Дмитро Дінз разом з архієпископом Климентом приїхали для зустрічі з політв'язнем Балухом в Керченську колонію №2 в анексованому Криму, однак їх не допустили через те, що він знаходиться в колонії на карантині.

Балух Володимир
Балух Володимир

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Звичайно людина знаходиться на карантині десять днів. Це певна процедура, де засуджені проходять медичне обстеження", - повідомила Ольга Дінз.

Також стало відомо, що Дінз знову відправитися до Балуха наступного тижня для того, щоб знову спробувати зустрітися.

Варто нагадати, що українського в'язня Кремля Володимира Балуха перевели до Керченської колонії в окупованому путінськими головорізами Криму.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Крым.Реалії, яке посилається на заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що політичний в'язень Кремля, який нещодавно припинив голодування, потрапив в реанімацію. Про це повідомила його сестра Наталя Каплан.

Як повідомила родичка заручника, за 145 днів голодування Сенцов підірвав своє здоров'я. Стан його критичний, оскільки відбуваються незворотні зміни в роботі мозку. Також Наталя повідомила, що режисер був змушений припинити голодування, щоб не почали годувати примусово.

Нагадаємо, сестра Сенцова розповіла про прогнози лікарів, готується до гіршого.

Як повідомляв Знай.uа Балух озвучив свою останню волю.

Знай.uа писав, в'язень Кремля Балух припинив голодування слідом за Сенцовым.