Новини із окупованого Криму моторошніші одна за одну, адже днями стало відомо, що після масштабної кислотної катастрофи у Армянську на півострів суне нова небезпека.

Екологічна катастрофа Крим
Екологічна катастрофа Крим

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на повідомлення прес-служба Россільгоспнагляду Криму.

У повідомленні йдеться, що у трьох селах анексованого Криму зафіксували випадки сказу собак. Небезпечне захворювання спалахнуло в селі Королево Ленінського району, селі Трудове Сімферопольського району і селі Перевальне Сімферопольського району.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На зазначених територіях встановлено режим карантину.

"У період дії обмежень заборонено торгівлю тваринами на карантинній території, вивезення за її межі кішок і собак, проведення виставок, а також навчальні заняття для собак. Карантинні заходи триватимуть до закінчення двох місяців з дня останнього випадку захворювання тварин на сказ", - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, у мережі з'явились моторошні фото жорстокої розправи над безневинними тваринами в анексованому Росією Криму.

Крим
Крим

Про це повідомив блогер RoksolanaToday & Крим.

Зокрема у Саках поблизу одного із санаторіїв ранок відпочивальників почався не з гарного настрою та радості, а з дуже моторошної картини. Так, на території закладу виявилось доволі багато отруєних котів.

"Саки. Санаторій Полтава. Неділю, ранок, 28 жовтня почалося для відпочиваючих з шоку: на території отруїли кішок. Їх там було багато, вони красиві і радували людей. Отруїли всіх. Всі кішки валялися на території з піною в роті і вмирали", - зазначив він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Кримський міст, який із пафосом урочисто відкрив Путін навесні цього року, продовжує валитися, як картковий будиночок.

Кримський міст
Кримський міст

Днями у мережі місцеві жителі оприлюднили свіже фото Кримського мосту. Зі світлини видно, що окупанти переправляються по ньому так само "часто", як відпочивають на пляжаж анексованого півострова.

Також Знай.ua писав про те, що бабуся Владислава Рослякова, який влаштував бійню в Керченському політехнічному коледжі, розповіла про зникнення 20 тисяч рублів. За її словами, ці гроші у неї міг взяти онук на покупку зброї.