Мережа кипить масовим обуренням з приводу безтактної рекламної політики відомої мережі гіпермаркетів побутової техніки "Ельдорадо", яка останнім часом перейшла межі етики та елементарної порядності.

Про це пишуть користувачі та публікують фото рекламних банерів, у яких, за їх переконанням, чітко прослідковуються натяки на сексизм, що проявляється у дискримінації людини за гендерною ознакою.

Знайшлися тут і зачатки расизму - обурені користувачі як аргумент наводять фото чорношкірого чоловіка на банері із написом "Чорний листопад", який рекламує знижки.

Популярні новини зараз
"Господарі бенкетують у палацах": у ДТЕК відповіли, чому багатих сусідів не торкаються відключення світла Українцям пояснили важливий нюанс відвідин ТЦК: як не допустити помилку Головне за 2 червня: Потап знову зганьбився. повістку вручать на дивані, а світла не буде по 20 годин Українці будуть без світла 20 годин на добу: коли почнеться такий сценарій
Показати ще

У коментарях люди називають рекламу тупою, жорстокою і безглуздою. Хтось пише, що в "Ельдорадо" "докреативились".

Нагадаємо, одна з найбільших мереж електроніки, що працює в Україні, відкрила магазин на території окупованого Донецька.

Про це повідомляє "Стіна".

Згідно з інформацією, російська мережа побутової техніки та електроніки "Ельдорадо" відкрила свій фірмовий магазин в окупованому Донецьку.

В даний час мережа "Ельдорадо" належить російській промислово-фінансовій групі "Сафмар" російського бізнесмена Михайла Гуцерієва.

В Україні діє однойменна мережа, що належить опальному бізнесменові Віктору Поліщуку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, одна з найпопулярніших в Україні мереж супермаркетів побутової техніки відтепер має щновий магазин - на підконтрольній бойовикам території на сході.

Як передає портал "Без Табу", у Київському районі окупованого Донецька на першому поверсі торгово-розважального центру "Донецьк Сіті" помпезно відкрили супермаркет "Ельдорадо".

Як відомо, ця мережа є однією з найбільших в Росії і належить фінансовій групі Сафмар. Її штаб-квартира знаходиться у Москві.

Також Знай.ua писав про те, що українці матимуть змогу отримати компенсацію, якщо виявлять порушення під час здійснення покупки.