В Туреччині президент України Петро Порошенко зустрівся з Вселенським патріархом Варфоломієм. Проте їх зустріч затьмарив вусатий гість, який випадково потрапив у кадр.

Після переговорів Порошенко і Варфоломія було зроблено фото, яке повеселило користувачів мережі. На виході з резиденції патріарха в кадр з високопоставленими особами потрапила турецька біла кішка.

Користувачі мережі відразу ж відзначили, що кішка – це хороший знак для починань.

"Триколірна) на фарт", "Котик – мур, котик – кус-кусь", "Якщо згадати папське благословення Україні і напад ворон, то це фото дуже навіть гріє", "В резиденції партріарха зрозуміли, що присутність на фото кота автоматично збільшує кількість лайків та коментарів!", "Ух, яке класне фото! Жести, погляди, поріг стертий за століття і навіть кіт. Все у нас вийде", "Це не так собі кішка. Це Олексій Петров під прикриттям пішов у монастир і моніторить", - відзначають в мережі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Кішка, яка стояла на колоні прямо під час виходу Вселенського Патріарха і президента України, ніби навмисне позувала. Відзначається, що в Туреччині кішки спокійно гуляють по вулицях, а концентрація бездомних котів в країні досить велика і їх поява в найнесподіваніших місцях у місцевих не викликають подиву.

Раніше стало відомо, що 3 листопада, президент Петро Порошенко і Вселенський патріарх підписали в Стамбулі угоду про співпрацю і взаємодію, яка стосується процесу створення незалежної української церкви.

Нагадаємо, Вселенський Патріарх розповів про майбутнє української церкви. Порошенко і патріарх Варфоломій підписали угоду про співпрацю

Як повідомляв Знай. ua, призначення Філарета отримала несподіваний поворот. Патріарху Філарету ніхто не забороняв брати участь у виборах предстоятеля УАПЦ.

Знай. ua писав, що Порошенко і Варфоломій підписали історичний договір. Порошенко і патріарх Варфоломій підписали угоду про співпрацю.