У можливому посередництві у вбивстві Катерини Гандзюк активісти звинуватили помічника депутата Миколи Паламарчука Ігоря Павловського. Про це стало відомо завдяки заяві спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" в соцмережі Facebook.

вбивство Катерини Гандзюк
вбивство Катерини Гандзюк

"І ми не про п'ятьох екс-бійців УДА. Це лише виконавці. Ми знаємо, хто, коли і скільки їм заплатив. Ми знаємо весь ланцюг від виконавців, організаторів, посередників до замовників. Ми знаємо за що саме її вбили. В МВС і ГПУ все теж знають. Знають майже три місяці і нічого не роблять", - зазначили активісти в повідомленні.

Активісти впевнені, що Ігор Павловський передав гроші виконавцям злочину від замовника.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Посередник між виконавцями злочину і замовником - Ігор Павловський. Раніше судимий", - зазначено в заяві.

У свою чергу, депутат Паламарчук заявив, що до ситуації з нападом на Катерину Гандзюк не має ніякого відношення.

"Чи мав я стосунки з Катериною Гандзюк? Ні, не мав. Чи були у нас конфлікти? Ні, не було. Чи був у мене мотив бажати їй зла? Звичайно, немає. Чи засуджую я це злочин? Звичайно! І точно не маю до нього ніякого відношення. Крім того, в цьому матеріалі написали нісенітницю про те, ніби я є "смотрящим" за Херсонською областю. Повна маячня!", - йдеться в заяві нардепа, опублікованому на офіційному сайті БПП.

Варто нагадати, що у неділю, 4 листопада, після трьох місяців перебування на інтенсивному лікуванні померла громадська активістка Катерина Гандзюк. Медики назвали причини смерті Катерини, пишуть ЗМІ.

Клінічною причиною смерті активістки Катерини Гандзюк визначено відрив тромбу, але в цілому зрозуміло — організм потерпілої не витримав наслідків нападу. Медики розповідають, що тромб під коліном утворився після однієї з останніх операцій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що причиною смерті радника мера Херсона, активістки Катерини Гандзюк стали відразу кілька обставин. Про це повідомила група "Хто замовив Катю Гандзюк?" на своїй сторінці в Facebook.

"Офіційна причина смерті: 1) поліорганна недостатність, 2) хімічні опіки із залученням 30-39% тіла, 3) напад з використанням хімічної речовини з метою вбивства чи нанесення ушкоджень", - констатували автори повідомлення.

Нагадаємо, поліція вмиває руки, відбувається щось страшне.

Як повідомляв Знай.uа українцям назвали справжні мотиви замовника.

Знай.uа писав, розлючені українці накинулися на Геращенко.