Повір'я

На Дідівські плачі плакала не тільки природа, а й всі жінки і дівчата. Спочатку голосили, згадуючи про важкі моменти в житті, потім згадували про ті прикмети, які побачили напередодні. Увечері запалювали свічки і просили поради чи допомоги і мертвих. Плакати можна було де-завгодно, крім подушки. Повір'я говорить, що якщо хто потім ляже на неї, то сльози, які перейшли в пух, перейдуть потім до цієї людини. А якщо він на ній засне, то будуть снитися погані сни.

Були особливі повір'я, які стосувалися торговців. Їм сьогодні не можна було їсти хліб, а ті, хто торгував зерном, не повинні були переїжджати з місця на місце, щоб не злякати удачу.

Прикмети на 7 листопада

  • Зірки світять тьмяним світлом - день буде непогожим.
  • Якщо 7 листопада стоїть суха погода, то зима буде морозною і з хуртовинами.
  • Якщо листя під час осикового листопада впали горілиць, то зима буде морозною, а якщо навпаки, то теплою.
  • Якщо людина займається торгівлею, то на Дідівські плачі йому не можна їсти хліб. А якщо торговельна діяльність пов'язана з зерновими культурами, то в цей день краще залишатися на одному місці і не роз'їжджати, інакше не буде удачі.
  • Якщо не подати милостиню жебракові, то це може привести до великих неприємностей.
  • Народжені 7 листопада наділені працьовитістю і працездатністю, стриманістю і терпінням. Їм дана здатність полегшувати чужі біди. Носити їм слід гірський кришталь.

Раніше Знай.uа повідомляв, що тепер українці відзначатимуть ще одне державне свято.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадуємо, що аура може розповісти всю правду про кожен знак Зодіаку

Також раніше Знай.uа повідомляв, чого чекати в Чорну п'ятницю 23 листопада і чи будуть реальні знижки