Тема євроблях давно стала для українців однією із точок кипіння, адже влада не втрачає найменшого шансу якомога глибше запустити руки у кишені євробляхерів.

євробляхи
євробляхи

Відповідне повідомлення було опубліковано на Telegram-каналі "Romanenko Dreams&Nightmare Show".

Користувач в пух і прах розніс грабіжницьку політику уряду по відношенню до власників авто на єврономерах, а також вперте небажання влади творити якісні зміни в країні та саботаж будь-яких покращень.

Верховна Рада
Верховна Рада

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Яку ахінею постійно несуть на "Прямому" експерт і ведучий. Логіка така: Бляхи це погано, оскільки вони збільшують тиск на дороги, які побудовані за часів СРСР і не витримають навантаження. Тому краще обмежувати кількість авто. Тобто не будувати нові розв'язки, узагалі ніяк не покращувати інфраструктуру, не створювати умови для зростання добробуту населення, щоб воно купувало більше авто, більше подорожувало, збільшувалася мобільність. А жити за традиціями совка, їздити на возах, стояти раком на городах і викопувати картоплю. Жити в гомеостазі і проклинати таке життя. Вічно проклинати. Найсмішніше те, що тему з бляхами створили представники правлячої коаліції. І мають за це під 150 лямів у рік. А потім героїчно очолюють боротьбу проти блях. Знаєте чим це все закінчиться? Нічим. Просто доведуть врешті-решт людей, що спалять нах*й урядовий квартал разом з їх холуями. А потім буде кудкудакання "як же ми так все пропустили". Так як завжди про**бували жадібні, недалекі рагулі", - обурюється користувач.

євробляхи
євробляхи

Нагадаємо, водіїв нарешті почули – Верховна Рада таки спромоглася підтримати закон про "євробляхи".

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Але цьому передували численні акції протести в урядовому кварталі столиці, де активісти вимагали внести правки у документ, який фактично мало кого влаштовував. Що ж отримали у підсумку та чи таку вигідну пропозицію зробили депутати?

Як писав раніше Знай.ua, Олег Ярошевич, лідер організації Авто Євро Сила, яка координує протести проти високого податку на розмитнення "євроблях", спалив свій Rangу Rover.

активісти
активісти

Також Знай.ua писав про те, що здавалося б, водіям саме час видихнути із полегшенням: довгоочікуваний закон про розмитнення машин на іноземних номерах ухвалили.